40 Kanal Mixer
-
Arkadaşlar 40 kanal mixer almayı düşünüyorum en iyi markalar hangisidir tavsiyede bulunabiirmisiniz .Şöyle consollu monitörlü falan.
-
behringer veya yamaha
-
By-alper bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar 40 kanal mixer almayı düşünüyorum en iyi markalar hangisidir tavsiyede bulunabiirmisiniz .Şöyle consollu monitörlü falan.
-----------------------------Sevgili Bay Alper,
Öncelikle konuyu paylaştığın için teşekkürler, bence bu konu tarikatımızdaki gerek müzikseverler olsun, gerekse potansiyel senfoni orkestrası üyeleri için çok yararlı olacaktır. Bu konuda seni uzun uzun cümlelerle boğmak istemiyorum ama, kısaca bizim ahmet abi senfoni orkestrası kayıtları yaparken 41 kanal m-audio mikseri vardı. Ama londra senfoni orkestrasına yaptığımız kayıt dışında 41 inci kanalın avantajını göremedik. Sana tavsiyem, evine 40 kanallı m-audio mikseri almandır. M-audio nun behringer ve yamaha ile karşılaştırdığımda clean tonları (orkestral kayıtlarda çok önemli) daha iyi aldığını gördüm. Ve bence bu çok kritik bir nokta. Bizim yan komşu hüseyin dayıda 8 kanallı yamaha var daha yeni aldı gıcır gıcır oradan biliyorum. Umarım bu mesajım sana seçiminde yardımcı olmuştur. Almayı düşünüyorsan güzel bir rakama bırakabiliriz.
Saygılarımla
Ersin Özbükey
Özbükey Ses- Kayıt, Turizm, Eğlence Ltd.
Adres: İstiklal Cad. 45/7 Beyoğlu, IST TR