40$ Pp Bozdurulacak [Yapı Kredi - Akbank]
-
r10 da açtım sallayan yok, acil olarak arkadaşlar burdanda çıkmazsa bittim :)
40$ pp bozdurulacaktır, akbank veya yapı kredi hesabım mevcut,
İletişim için msn; ufukozalp [at] gmail.com -
hocam havalimanlarında bozduruyolar aklında bulunsun
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------
hocam havalimanlarında bozduruyolar aklında bulunsun
-----------------------------Bilgilendirme için teşekkürler ama ben yaşayan ölüleler kasabasında, yaşamaya çalışan biriyim :)
-
Ne kadara bozdurmayı düşünüyorsun.
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Kurun varsa söyleyebilirisn, pp kuru 1 ABD Doları = 1,46389-
-
coLin bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Kurun varsa söyleyebilirisn, pp kuru 1 ABD Doları = 1,46389-
-----------------------------O zaman konuya açıklık getirelim 40$ x 1,46389 = 58,5556TL ben sana parayı akbanktan havale edecem.Bide havale parası sen bana 40$ ı paypal hesabıma yollayacan.
Doğru mu anladım.
-
real_agabey bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------O zaman konuya açıklık getirelim 40$ x 1,46389 = 58,5556TL ben sana parayı akbanktan havale edecem.Bide havale parası sen bana 40$ ı paypal hesabıma yollayacan.
Doğru mu anladım.
-----------------------------Evet hocam aynen öyle oluyor işlemler. Ancak r10dan 1.5 kurdan satın aldım, ilgin için teşekkürler.
-
coLin bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
Doğru mu anladım.
-----------------------------Evet hocam aynen öyle oluyor işlemler. Ancak r10dan 1.5 kurdan satın aldım, ilgin için teşekkürler.
-----------------------------Sen benim anladığımın tam tersini yapmışsın.
Paypal hesabına 40$ 60Tl karşılığında aktartmışsın.
:d
Bende paypal üzerinden alışveriş yapacamda doğru anlasaydım en azından seninde işin görülmüş olurdu diye sormuştum.
Gene de işinin görüldüğüne sevindim.
Benim paypal zaten kredi kartına bağlı, benim için sıkıntı yok.
-
biraz inersen alırım