400 Gb FİLM-DİZİ Arşivi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    romeo
    romeo's avatar
    Erkek

dvd şeklinde yolluyorum 10 ytl kargo alıcıya ait her dvd içine 5 film ekliyorum 2 dvd alana 15 ytl 10 dvd alana 40 ytl içinde ise 60 film oluyor :) 

Aerial Film & Photography / Hava Çekimi http://www.vimeo.com/flyturk http://www.youtube.com/flyturknet http://instagram.com/flyturknet http://www.flyturk.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    kolay gelsın  hocam  hayırlı  işler

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    hayırlı işler.. bende ftp den falan cektiricen zannnedip girdimdi... hadi bol kazançlar ama burası tbt paylasımın allahı burda :)

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    antikky başlatmıştı bu seferberliği dvd başı 60 kuruşa :)  10ytl nere...  60 kuruş nere...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

hacı pahalı veriyon be illa incir ağacı diktiriceksin ağacına :)

tarikat içine ucuzdan ver biraz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    bide bro vcd ci de bile 1dvd yi 4ytl ye dolduruyolar, 10 dvd alsan 40 ytl ediyo. yani sıradan haliyle senin kampanyana eşit. adama 10 dvd desen 30 dan yukarı fiyat çekmez sana. senin bu iş yaş haberin olsun :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

delimisiniz yaw ne istiosanız netten indirin adam akıllı izleyin yaw  

para falan ödemeye gerenk yok  

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

çoğu böyle film,dizi,oyun vs.vs. satanlar dvd'yi 2 ytl'den satıyor...

ben 1 dvd yaptirdim bi tanesinden...adam para bile almadi :)

tek dvd'den ücret almiyorum dedi...kargo'yu ödedim sadece...

benden sana soylemesi 1 dvd'yi 10 ytl'den satamazsin :)

ve resimler de gözükmüyor :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    listen varmı msn ekle beni :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek
     Arkadasim Su 400 gb lik arsivinde neler oldugunu yazsan da bizde ona gore  dusunelim, tasinalim. Sana bi liste verelim mesela bu listedeki 50 filmi ve su dizileri istiyorum gibisinden sende bu isteye gore  hazirlarsin fiyat su olur dersin konusulur anlasilir, boyle gormeden etmeden bilmeden olmaz bu isler. Ama sen su fiyati da bi daha dusun. Hem kargo aliciya ait zaten bu sekilde cazip bi hali de yok bu durumun.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
Toplam Hit: 1842 Toplam Mesaj: 10