400 MB Daha Büyük Dosyaları Nasıl Paylaşabilirim
-
evet müridlerr bir sürü program oyun var torrent sitelerine üyelik var bende bişeyler paylaşayım diyorum hotfile 400mb kadar paylaşım veriyor birisi öğretebilirmi bana
-
hocam mediafire, minus, dropbox, pogoplug ve 4shared gibi sitelerden üyelik al dosyalarını oralara upload et
hem programların kalıcılığı uzun olur hemde paylaştığın platformlarda hayır duası alırsın :)
-
aliyk bunu yazdı
hocam mediafire, minus, dropbox, pogoplug ve 4shared gibi sitelerden üyelik al dosyalarını oralara upload et
hem programların kalıcılığı uzun olur hemde paylaştığın platformlarda hayır duası alırsın :)
hocam bunlar azami ne kadar kabul ediyor
-
pogoplug tek seferde 2gb upload yapabiliyor ama ücretsiz hesabı 5gb, 4shared ise tek seferde 1gb upload edilebiliyor toplam 15gb veriyor
diğerleri ise 200mb artık partlara bölüp upload edersin :) -
aliyk bunu yazdı
pogoplug tek seferde 2gb upload yapabiliyor ama ücretsiz hesabı 5gb, 4shared ise tek seferde 1gb upload edilebiliyor toplam 15gb veriyor
diğerleri ise 200mb artık partlara bölüp upload edersin :)4sharedi dniyorum harika ama birde partlara nasıl ayrılacağını bilsem
-
winrar kullan bolmek istedigin klasore sag tikla arsive ekle de ordan seceneklerden gorursun partlara ayirmayi
ayrica abi o imza nedir oyle ya :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı
winrar kullan bolmek istedigin klasore sag tikla arsive ekle de ordan seceneklerden gorursun partlara ayirmayi
he ya winrarın öyle özelliği vardı değilmi tüh kafa bimilyon aq he imzada dün saolsun bi arkadaşın attığı pm yüzünden
-
blackglove bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
he ya winrarın öyle özelliği vardı değilmi tüh kafa bimilyon aq he imzada dün saolsun bi arkadaşın attığı pm yüzünden
bir de, kurtarma arşivi ekle ki, azıcık bozuk indi mi dosya, millet Repair / Arşivi onar yapabilsin
-
hocam nnload.com a gir sana birde bedava pre üyelik verim. 3 gbye kadar istediğini paylaş. 3 gbyi geçen dosyalardara winrar ile part part bölersin. Olur biter.
-
oksijen bunu yazdı
hocam nnload.com a gir sana birde bedava pre üyelik verim. 3 gbye kadar istediğini paylaş. 3 gbyi geçen dosyalardara winrar ile part part bölersin. Olur biter.
hocam tşekür ederim nnload üye oldum ama premium sende kalsın ben bir varım bir yokum okuldan dolayı boşa ziyan olmasın