40.000 Civarı Bir Araba
-
Merhabalar arkadaşlar 40.000 TL civarı araç arıyorum aradığım özellikle 2009 - üstü dizel 1,6 motor'u geçmeyecek mümkünse triptonik veya otomatik tavsiyeniz var mı? veya içinizde aracını satmayı düşünen değiştirmeyi düşünen ?
-
benim megan 3 var dizel 1.5 exterme 47 binde 2012 ekim de trafiğe çıkışlı + konfot paketi dijital klima yağmur ve far var rengi beyaz sensörü. ilk sahibiyim . arabada bıya yok ama tamponla çamurluk arası par ederken ufak bi dokunturma var çok basit bişey yaptırmak istemedim. doğuya tayinim çıktığı içins atıyorum ayrıca sorunsuz servis bakımlı FİYATI MESAJ ATTIM
TheGoFReT tarafından 02/Şub/15 16:40 tarihinde düzenlenmiştir -
TheGoFReT bunu yazdı
benim megan 3 var dizel 1.5 exterme 47 binde 2012 ekim de trafiğe çıkışlı + konfot paketi dijital klima yağmur ve far var rengi beyaz sensörü. ilk sahibiyim . arabada bıya yok ama tamponla çamurluk arası par ederken ufak bi dokunturma var çok basit bişey yaptırmak istemedim. doğuya tayinim çıktığı içins atıyorum ayrıca sorunsuz servis bakımlı FİYATI MESAJ ATTIM
sahibinden ilan varsa link atarmısın özelden
-
2011 kia ceed oneririm 1.6 crdi
-
Zodiac bunu yazdıTheGoFReT bunu yazdı
sahibinden ilan varsa link atarmısın özelden
hocam satışa koymadım daha önce koydum kısa bi süre değişik değişik teklifler geldi kaldırdım . piyasası 44 48 arası sorunsuzların ayrıca
TheGoFReT tarafından 02/Şub/15 16:44 tarihinde düzenlenmiştir -
2008 - 2009 Volvo S40 - 1.6D Dynamic Tavsiye ederim.. 40.000 TL'den biraz daha çıkman gerekebilir ama araba değil tank alıyorsun okadar olsun :))Özellikle Dynamic diye belirttim FULL Aksesuar olsun.. Gözün başka arabalarda kalmasın diye..
Eski ve ilk aracımdı benimde 130.000 KM çok güzel anılarımız oldu... Bir kaç keaz nazlandı ama hiç yolda bırakmadı.. Yol tutuşu - ağırlı - viraj alması güvenlik paketleri ve aksesuarlarıyla bu fiyat bandında üstüne yok.. Bence bir göz atmanızı öneririm... (Malesef otomatik vitesi yok galiba hocam.)
McM tarafından 02/Şub/15 17:52 tarihinde düzenlenmiştir -
bmw 1.16i var yarı otomatik ama ikinci el piyasası canlı değil. clio 3'lere bakınıyoruz. seat leonlara da baya baktık. kriterlerimiz aynı çıktı hocam sizinle :D
-
bu aralar 308lere taktım bende. premium pack alabilirsin.
baya hoşuma gidiyor bunlar yaza doğru düşünüyorum bende yada 1.16i ler var ama modeli düşük oluyor içide bu kadar dolu değil.
yeni cliolar ile istanbula gittim araba hiç keyif vermedi 120den sonra sallanmalar falan. ama arkadaşımın 2008 model 308'i ile 200 yaparken 100 ile gidiyormuşum gibiydi.
ama araba içine sinme meselesidir hangi arabanın dışı ve içi seni rahat hissettiriyorsa onu almalısın.
-
Sharp bunu yazdı
bu aralar 308lere taktım bende. premium pack alabilirsin.
baya hoşuma gidiyor bunlar yaza doğru düşünüyorum bende yada 1.16i ler var ama modeli düşük oluyor içide bu kadar dolu değil.
yeni cliolar ile istanbula gittim araba hiç keyif vermedi 120den sonra sallanmalar falan. ama arkadaşımın 2008 model 308'i ile 200 yaparken 100 ile gidiyormuşum gibiydi.
ama araba içine sinme meselesidir hangi arabanın dışı ve içi seni rahat hissettiriyorsa onu almalısın.
araç gerçekten çok güzelmiş ancak km çok yüksek ve komple boyalı sanırım. satarken kimseye dert anlatamassın.