40.000 Civarı Bir Araba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MGT
    MGT's avatar
    Erkek

Merhabalar arkadaşlar 40.000 TL civarı araç arıyorum aradığım özellikle 2009 - üstü dizel 1,6 motor'u geçmeyecek mümkünse triptonik veya otomatik tavsiyeniz var mı? veya içinizde aracını satmayı düşünen değiştirmeyi düşünen ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

benim megan 3 var  dizel 1.5 exterme  47 binde  2012 ekim de trafiğe çıkışlı + konfot paketi dijital klima yağmur ve far  var rengi beyaz  sensörü. ilk sahibiyim . arabada bıya yok ama tamponla çamurluk arası par ederken ufak bi dokunturma var çok basit bişey yaptırmak istemedim. doğuya tayinim çıktığı içins atıyorum ayrıca  sorunsuz servis bakımlı FİYATI MESAJ  ATTIM 

TheGoFReT tarafından 02/Şub/15 16:40 tarihinde düzenlenmiştir

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    TheGoFReT bunu yazdı

benim megan 3 var  dizel 1.5 exterme  47 binde  2012 ekim de trafiğe çıkışlı + konfot paketi dijital klima yağmur ve far  var rengi beyaz  sensörü. ilk sahibiyim . arabada bıya yok ama tamponla çamurluk arası par ederken ufak bi dokunturma var çok basit bişey yaptırmak istemedim. doğuya tayinim çıktığı içins atıyorum ayrıca  sorunsuz servis bakımlı FİYATI MESAJ  ATTIM 

sahibinden ilan varsa link atarmısın özelden 

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

2011 kia ceed oneririm 1.6 crdi

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı
    TheGoFReT bunu yazdı

sahibinden ilan varsa link atarmısın özelden 

hocam satışa koymadım daha önce koydum kısa bi süre değişik değişik teklifler geldi kaldırdım . piyasası 44 48 arası sorunsuzların ayrıca 

TheGoFReT tarafından 02/Şub/15 16:44 tarihinde düzenlenmiştir

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

2008 - 2009 Volvo S40 - 1.6D Dynamic Tavsiye ederim.. 40.000 TL'den biraz daha çıkman gerekebilir ama araba değil tank alıyorsun okadar olsun :))Özellikle Dynamic diye belirttim FULL Aksesuar olsun.. Gözün başka arabalarda kalmasın diye..

Eski ve ilk aracımdı benimde 130.000 KM çok güzel anılarımız oldu... Bir kaç keaz nazlandı ama hiç yolda bırakmadı.. Yol tutuşu - ağırlı - viraj alması güvenlik paketleri ve aksesuarlarıyla bu fiyat bandında üstüne yok.. Bence bir göz atmanızı öneririm...  (Malesef otomatik vitesi yok galiba hocam.)

McM tarafından 02/Şub/15 17:52 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

bmw 1.16i var yarı otomatik ama ikinci el piyasası canlı değil. clio 3'lere bakınıyoruz. seat leonlara da baya baktık.   kriterlerimiz aynı çıktı hocam sizinle :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

bu aralar 308lere taktım bende. premium pack alabilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308-premium-pack-hdi-110hp-5k-full-plusfull-option-186362440/detay

baya hoşuma gidiyor bunlar yaza doğru düşünüyorum bende yada 1.16i ler var ama modeli düşük oluyor içide bu kadar dolu değil.

yeni cliolar ile istanbula gittim araba hiç keyif vermedi 120den sonra sallanmalar falan. ama arkadaşımın 2008 model 308'i ile 200 yaparken 100 ile gidiyormuşum gibiydi.

ama araba içine sinme meselesidir hangi arabanın dışı ve içi seni rahat hissettiriyorsa onu almalısın.

www.yesilgrow.com - Growshop
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı

bu aralar 308lere taktım bende. premium pack alabilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308-premium-pack-hdi-110hp-5k-full-plusfull-option-186362440/detay

baya hoşuma gidiyor bunlar yaza doğru düşünüyorum bende yada 1.16i ler var ama modeli düşük oluyor içide bu kadar dolu değil.

yeni cliolar ile istanbula gittim araba hiç keyif vermedi 120den sonra sallanmalar falan. ama arkadaşımın 2008 model 308'i ile 200 yaparken 100 ile gidiyormuşum gibiydi.

ama araba içine sinme meselesidir hangi arabanın dışı ve içi seni rahat hissettiriyorsa onu almalısın.

araç gerçekten çok güzelmiş ancak km çok yüksek ve komple boyalı sanırım. satarken kimseye dert anlatamassın.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 1073 Toplam Mesaj: 9