4+1
-
Slm Müritler..Ben 4+1 almayı düşünüyorum fakat birsürü marka var bildiğiniz üzere.Hangisini alayım diorm.Bana 4+1 önerirmisiniz ? ve özelliklerini neden onu tercih ettiğinizi.. :)
eyvallah..
-
5+1 warken neden ille 4+1 alıyosun ki :D al bi 5+1 :D sen creative den yada toshiba dan al ;)
-
Tmm baba farketmez 5+1 olsun :) ama herkesin görüşünü alayım dedim hangisi , hangileri daha iyi die.. :D
-
ben diana kullanıyorum ve gayet memnunum.vurdu mu tam vuruyor..
ama param var diosan microsoft un 2+1 leri var.onların yeri hiçbirşeye değişmez.açtığında apartmanı içine aldığını düşünebilirsin.. ama dediğim gibi fiyatı tuzludur..
-
kardeş tabi çok kaliteli olsun diyosan sony ala ama onların fiyatları uçuk sana 4+1 veya 5+1 en iyi ve en cazip kolonun adını sölüyüm creatıve .. çok güzel bi arkda var tam 4 yıldır kullanıyo hiç bi sorunu yok ve halaçok güzel ses veriyo bence kaçırma creatıve yi fiyatlarıda şu aralar düştü..... 4+1 90 ytl 5+1 de 100 110 felan heralde ama çok kral bi kolon şiddetle tavsiye derim:D
-
Logitech Z5500 :| param olsa beklemeden alıcam
-

Resim - 1
benimkisi bu ama tamamen gümüş yani ordaki siyah görüntü gümüş renginde. fiyatı 140 dolar + kdv ile aldım. çok güzel ve tamamen dijital sesi çok net geliyor mükemmel bir ses sistemi.

Resim - 2
aslında bunu alıcaktım ama piyasada kalmadığı için ithalatçı firmayı beklemeden ilk resimdekini almıştım. sana tavsiyem yukardaki resim - 2 de göründüğü gerçektende çok şık bir ses sistemi bunu bulabilirsen bunu al derim.
daha detaylı bilgi istiyorsan www.segment.com.tr bu adrese gözatabilirsin.