4+1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek

Slm Müritler..Ben 4+1 almayı düşünüyorum fakat birsürü marka var bildiğiniz üzere.Hangisini alayım diorm.Bana 4+1 önerirmisiniz ? ve özelliklerini neden onu tercih ettiğinizi.. :)

eyvallah.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    5+1 warken neden ille 4+1 alıyosun ki :D al bi 5+1  :D sen creative den yada toshiba dan al ;)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek
    Tmm baba farketmez 5+1 olsun :) ama herkesin görüşünü alayım dedim hangisi , hangileri daha iyi die.. :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

ben diana kullanıyorum ve gayet memnunum.vurdu mu tam vuruyor..

ama param var diosan microsoft un 2+1 leri var.onların yeri hiçbirşeye değişmez.açtığında apartmanı içine aldığını düşünebilirsin.. ama dediğim gibi fiyatı tuzludur.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    kardeş tabi çok kaliteli olsun diyosan sony ala ama onların fiyatları uçuk sana 4+1 veya 5+1 en iyi ve en cazip kolonun adını sölüyüm creatıve  .. çok güzel bi arkda var tam 4 yıldır kullanıyo hiç bi sorunu yok ve halaçok güzel ses veriyo bence kaçırma creatıve yi fiyatlarıda şu aralar düştü..... 4+1 90 ytl 5+1 de 100 110 felan heralde ama çok kral bi kolon şiddetle tavsiye derim:D

Ses Etme Hallederiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    Logitech Z5500 :| param olsa beklemeden alıcam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Resim - 1 

benimkisi bu ama tamamen gümüş yani ordaki siyah görüntü gümüş renginde. fiyatı 140 dolar + kdv ile aldım. çok güzel ve tamamen dijital sesi çok net geliyor mükemmel bir ses sistemi. 

Resim - 2 

aslında bunu alıcaktım ama piyasada kalmadığı için ithalatçı firmayı beklemeden ilk resimdekini almıştım. sana tavsiyem yukardaki resim - 2 de göründüğü gerçektende çok şık bir ses sistemi bunu bulabilirsen bunu al derim.

daha detaylı bilgi istiyorsan www.segment.com.tr bu adrese gözatabilirsin.

Toplam Hit: 1039 Toplam Mesaj: 7