4.1 Milyon Laptop I Geri Çağıran Dell Zorda
-
Dizüstü bilgisayarlarını batarya sorunu nedeniyle piyasadan geri çekmek zorunda kalan Dell bilgisayar şirketinin satışları son bir haftada düşüşe geçti.Şirketin geçtiğimiz hafta açıkladığı ikinci çeyrek gelirlerinde, bir önceki yıla göre yüzde 51 oranında düşüş yaşandı. Dell, yatırımcıları rakiplerinin fiyat rekabeti nedeniyle karındaki büyümenin yavaşlayacağı yönünde uyardı. Yıl başından bu yana Dell'in hisse fiyatları yüzde 26 oranında düşerken büyük rakibi HP'nin hisse fiyatları yüzde 23 arttı. Kişisel bilgisayar üreticisi Dell, geçtiğimiz hafta 4.1 milyon dizüstü bilgisayarını pil arızası nedeniyle geri çağırmıştı.
Hepsibeles.net -
bende dell dizüstü bilgisayar kullanıyorum.Bu olay morelimi bozdu gerçekten.Ama Dell yetkili servisi kontun sitesinden notebook modelini girince sana dizüstünün sorunlu model olup olmadığını söylüyor.Ben kontrol ettirdim sorun çıkmadı.Ama ne derecede güvenecem bilmiyorum.
-
Bir konferans sırasında dell'in bir modeli patlamıştı. Batarya sorunu.. Ancak hepsinde böyle bir sorun yok sadece o modelinde sanıyorum.
-
total kardeş sen olaydan psikolojikmen etkilenmişsin. adamlar arıza dell de arıza var demiştir ; sende direk "bendeki de arızalı" diye düşünmüşsün.
Toplam Hit: 998 Toplam Mesaj: 4