4.28 Gb Nasıl Bölebilirim Yardım Lütfen
-
arkadaşlar ben emuleden dvd indirdim de şimdi onu başka bilgisayara atmak istiorum bu dvd yi nasıl bölerim anlatabilcek war mı?
bi de bnu bölüp rarlamak istiorum yardım lütfen
-
dvdler 4,7 gb alabiliyo niye bölüceksin ki bütün halinde atsana :)
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
dvdler 4,7 gb alabiliyo niye bölüceksin ki bütün halinde atsana :)
dostum nasıl atıcam bilgisayarda cd-writer yok???? -
Winrarda parçalara ayırma şeyi var arşive ekle dedinmi görürsün zaten,orayı kurcalaya kurcalaya bulursun ne kadarlık parçalara ayırcaını.Ama cd yazıcı fln yoksa ancak usb bellekle taşıyabilirsin öbür türlü biz disketle 10mbı zor taşımıştık okulda sen koskoca dvdyi taşıman yıllarını alabilir :D
-
yardım edebilcek yokmu???
-
rar'da arşive ekle derken sol alt köşede ciltlere böl var. onu kullanacaksın
-
wasd bunu yazdı:
Winrarda parçalara ayırma şeyi var arşive ekle dedinmi görürsün zaten,orayı kurcalaya kurcalaya bulursun ne kadarlık parçalara ayırcaını.Ama cd yazıcı fln yoksa ancak usb bellekle taşıyabilirsin öbür türlü biz disketle 10mbı zor taşımıştık okulda sen koskoca dvdyi taşıman yıllarını alabilir :D
-----------------------------saol dostum bi yemeğe çıkıyım da gelince bakarım
-
hocam yanlış anlamışım kusura bakma o zaman winrarla parçalara ayır sağ tıkla arşive ekle dedikten sonra ciltlere böl diyo oraya ayırmak istediğin büyüklüğü yazıyosun bayt cinsinden oraya istediğin değeri yaz daha sonra parçalara ayırsın kolay gelsin ...
-
ama rarlarkende ne kadar boyut gireceni ii hesapla ben bi dafa 10 mb ne girmiştim massanın üstü karışmıştı :S
-
pit10din bunu yazdı:
hocam yanlış anlamışım kusura bakma o zaman winrarla parçalara ayır sağ tıkla arşive ekle dedikten sonra ciltlere böl diyo oraya ayırmak istediğin büyüklüğü yazıyosun bayt cinsinden oraya istediğin değeri yaz daha sonra parçalara ayırsın kolay gelsin ...
-----------------------------dostum rica ederim ne kusuru