45 Sivrisineksiz Gece
-
...sabah mahmurluguydu, ayagımdaki kızarıkları görünce irlikdim. Kızamık ve suçiçeği geçirdim acaba alrjimi oldu. Hassiktir akşam ben ne yedim !
Banyoya attım kendimi, vucuduma baktım. Sadece ayaklarımda vardı. 11 tane kızarık. Lanet sinekler kanımı emmiş bir yerde keyif çatıyorlardı. Sağa sola duvarlara baktım sanki onları bulacağım. Sanırım aptallıgımın farkına vardım ki birde aynada kendime baktım. Ama kanımı emdiler die onlarla dövüşmek istiyordum. Hayır sadece öldürmek ilaç filan sıkmak deil. Karşıma alıp küfretmek, küfrederkende tokatlamak istiyordum.
Süpermarketin haşereler için olan bölümündeyim şimdi. Karşımda yeşil şişede bir böcek var çok korkmuş bir suratı ve üzerinde kırmızı çarpıya benzer işaret var.
Seçimimi yapmalıyım,- Detan sinek kıran
- Sinkov losyon
- Raid sineksavar
Bu spreyler daha ii, ilacı hak eden onlar çünkü. Ama bu ilaçta evimi pis kokutucak. Ben bu pis kokuyu ciğerlerime çekeceğim püff.
Son seçenegim Raid sineksavardı küçük kutusunun üstünde 45 sineksiz gece yazıyordu. Prize takılan bişe : ))) İşte aradıgım buydu. Hemen reklamları geldi aklıma dalga dalga yayılan mavi ışın kalkanları. Sineklerin bir duvara çarpıp içeri girememesi. Aldım kutuyu ödemeyi yaptım yolda üstünü okumaya başladım. Şişeyi dik gelicek şekilde koruma haznesinden çıkartıp prize takın. Sineklerin çıkması içinde açık bir kapı veya penceri bırakmayı unutmayın.
İşte bu son yazı çok hoşuma gitmişti. Amk sinekleri kaçıcak yer arayın ben geliyorum die haykırıyordum içimden. Biliyorum çok büyüttügümü düşünüyorsunuz ama birinin sizin kanınızı emmesi çok igrenç bir duygu. Hiçbir acı hissetmedim belki, ama ayagımdaki kızarıklıklar beni hüzünlendiriyor : ‘(
Nihayet akşam oldu ve ilk sinek vızıltısı duyuldu. Hemen başucumdaki elektrokit’i prize taktım. : ) ve bekliyorum mavi dalgaların etkisini.Gözümle göremesemde hissediyorum yayılıyor dalga dalga,
ama bu sinekler hala gelip etrafımda dolanıyorlar.
Açıp şişeyi kontrol ettim. Her şey saglam presedüre uygun. Zaten 2 hamle. Alet çalışıyor ve sinekler hala uçuşuyor. Ordaki acık pencereden çıkıp gitmiyorlar. Aleti tam 4 kez söküp kontrol ettim.ortasındaki cubuk sıcak ve ıslaktı. Sinirlerim bozuldu.
Üstümdeki pikeye iyice sokuldum gözlerim acıkta kalıcak şekilde sarıldım, sinekleri izliyordum.tam yarım saat oldu, Sineklerin bir tanesi gelip bu elektro kitin üzerine kondu. Bu amkdumun aletide reklamdaki dalgalardan saçmıyor. sanırım. Sanki bu şerefsiz sinekte bana inat olsun die kondu onun üzerine. Bana birşeyler ispatlamaya çalışıyor. Bir yastık darbesiyle kiti kırdım ama sinek ölmedi sanırım.
Bunlar beni yemek için uykuya dalıp bir tarafımın açılmasını bekliyor… uykuda yanlışlıkla bir yerim açılırsa ki açılacak, hemen arkadaşlarınıda çağırıp ziyafete başlicaklar. Tenime ignelerini geçirip kanımı sömürecekler biliyorum.
Belgesellerde görmüştüm avını sabırsızlıkla ve aymazlıkla bekleyen bu vahşi hayvanların , çakal olan türlerini !
Hijyenikde deildir bunlar, kimbilir benden önce kimin neresini ısırdı. İğnelerini hiç temizliyorlarmı acaba ?
Uykusuz ve zor bir gece geçicek, Gece muhtemelen kabuslar görecegim ama yarın gidip detan sinek kıran alıcam : ( İşte o zaman kalbiniz çok kırılacak pislikler sizi, Gaz maskeside takmıyorsunuzdur umarım.
Eger bu yolda işe yaramazsa. kelebek yakalak için kullandıkları aletlerden alıp. Hepsini tek tek yakalayıp masanın üzerine dizecegim. Ve onların karınların tam ortasından toplu iğne batıracagım. Bunuda her acık bencereye eşit sayılarda olucak şekilde dagıtacagım.
Evet bunu yapacagım. Benimle uğraşmanın nedemek olduğunu öğretecegim onlara.
Edit version: 1.2
23 Mayıs 2008 | The M CO -
mersinde az mı yemedi beni şerefsizler :| kulağa kulağa gelio vızz vızz çıldıracak gibiydim :| bi gün de koynuma girdi şerefsiz soyundum soyunana kadar 2 3 yeri kabartmıştı :@ gece yatarken terlikle operasyon yaparak yatıyoduk örümceğimiz vardı kavanozda ona veriyoduk ölüleri kahkahalar ata ata psikolojimiz bozulduydu :S
-
ben tavandaki sivrisineği öldürmek için yatağa çıktım zıpladım altındaki tahtayı kırdım.unutmuşum o sinirde yatağın akıbetini.harbi ızdırap ya
-
aynen abi. bende mutlu mesut ya$ıcam derken elektrolikitin bi ske yaramaması insaı cileden cıkartıyo. ayaklarım delik deşik. direk göze carpıcak cinsten ya :|
-
Sanırım peder ziklerin yazılarından bitanesi baya güzelmiş yarıldım
-
en kesin çözüm elektrikli olanlar :D salak sinek mavi lambaya değmeye çalışırken pat diye patlıyor :)) acısız sızısız anında çözüm için elektor şoklular var onu tavsiye ederim şiddetle.
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------
ben tavandaki sivrisineği öldürmek için yatağa çıktım zıpladım altındaki tahtayı kırdım.unutmuşum o sinirde yatağın akıbetini.harbi ızdırap ya
sen anlayabilirsin diye alıntı yaptım.askerdeyken telsiz konuşmalarını pkk dinlediği için çay söylenen çaycı diafonlarıyla haberleşiyorduk (karakolda)
aniden ötmeye başladı, boncukçuya 3 demli çay diyecek gibi .
gelen ses, kale dediğimiz pusu yerinden bir el silah sesi geldiğini söylüyordu timi aldım ve o bölgeye intikal ettik.
erin biri bir el ateş etmiş ama mutlu bir yüz ifadesiyle yanındaki badisine bakıyordu.biz olayın ne olduğunu anlamaya çalışırken a.koydum onun diyordu .
geceden beri kulaklarının etrafında vızırdayan kendisini sokan sivriyi yakalayıp kanatlarını koparıp bir tane sıkmış.
detayları anlatmaya gerek yok.
pusu yerinde her tehlikeyi göze alıp gazete parçalarını yaktığımız bile oldu sırf sivrilerden kurtulmak için,dumalı yerlerde durmazlar çünkü..
-
BuZuL bunu yazdı:
en kesin çözüm elektrikli olanlar :D salak sinek mavi lambaya değmeye çalışırken pat diye patlıyor :)) acısız sızısız anında çözüm için elektor şoklular var onu tavsiye ederim şiddetle.
-----------------------------bizde vardı. bi tane ara kablosu vardı onu bulamıyom:D bi bulsam şimdi değilde yazın rahat ederim. ama en çokda sesini seviyom böyle çat çat çat. müzik gibi dinliyodum:D
-
erkanel bunu yazdı:
Sanırım peder ziklerin yazılarından bitanesi baya güzelmiş yarıldım
-----------------------------O kim amk ?
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------HolyReform bunu yazdı:
sen anlayabilirsin diye alıntı yaptım.askerdeyken telsiz konuşmalarını pkk dinlediği için çay söylenen çaycı diafonlarıyla haberleşiyorduk (karakolda)
aniden ötmeye başladı, boncukçuya 3 demli çay diyecek gibi .
gelen ses, kale dediğimiz pusu yerinden bir el silah sesi geldiğini söylüyordu timi aldım ve o bölgeye intikal ettik.
erin biri bir el ateş etmiş ama mutlu bir yüz ifadesiyle yanındaki badisine bakıyordu.biz olayın ne olduğunu anlamaya çalışırken a.koydum onun diyordu .
geceden beri kulaklarının etrafında vızırdayan kendisini sokan sivriyi yakalayıp kanatlarını koparıp bir tane sıkmış.
detayları anlatmaya gerek yok.
pusu yerinde her tehlikeyi göze alıp gazete parçalarını yaktığımız bile oldu sırf sivrilerden kurtulmak için,dumalı yerlerde durmazlar çünkü..
-----------------------------koptum üstad ya sineğin kanadına sıkmış ha zuhuaa xD
-
Gece ruya goruyorum sndım snk vızz vızz otuyor kndime gldim bktım gercek actım ısıqı 2 3 tane vardı hpsini pestilini cıkardım sabah klktıqımda ise 8 tane yerimde ısırık vardı çok serefsiz bu snkler çok en nfret ettqim seydir snk ısırması:!