4.5G Kapatıp 3G'de (H+)Kalmak İstiyorum
-
-
Operatörünün uygulamasından kapatabilirsin.
-
mkyb bunu yazdı
bazı telefonlarda hatta benim eski note4 de 2g 3g seçiliyordu bunda seçilmiyor ayarlarda
-
yustang bunu yazdımkyb bunu yazdı
bazı telefonlarda hatta benim eski note4 de 2g 3g seçiliyordu bunda seçilmiyor ayarlarda
Telefonun ayarlarından seçiliyordur, bulamamışsındır büyük ihtimalle.
mkyb'nin dediği vodafone/turkcell/tt uygulaması üzerinden kapatılabiliyor 4,5g
misal vodafone:

-
Müşteri hizmetlerini arayıp kapattırabilirsin.
-
samsungta rutinlerden 2 tane rutin oluştur
3g bağlantı için
nasıl tetiklenecek ayarını manuel yap ne yapacağı kısmında ise bağlantılar -> şebeke modu -> 3g olanı seç
sen rutini başlattığında şebekeyi 3g ye çevirir durdurduğunda otomatik haline geri alır
aynısını 4g içinde yap
4g için olan şundan diyorum başıma birkaç kere geldi rutini kapatsamda 3g modundan çıkmadı amk sonra 4g modu olan rutine geçtim bir süre kullandım düzeldi :)
birde ekrana rutinin kısa yolunu ekledinmi mis
bu rutin olayı samsungunmu androidinmi bilmiyorum sende cihazında bir kontrol edebilirsin
wert tarafından 13/Ağu/25 03:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Türkiyede herkes 4G kullandığından operatörler çoğu baz istasyonunda 3g yayını kapatıp 4G yayını yapmaya başladığından telefon üreticisi firmalardan 3g-4G seçim ayarını menüden kaldırmalarını istedi. Firmalarda yazılımla gizledi.
-
mkyb bunu yazdı
Türkiyede herkes 4G kullandığından operatörler çoğu baz istasyonunda 3g yayını kapatıp 4G yayını yapmaya başladığından telefon üreticisi firmalardan 3g-4G seçim ayarını menüden kaldırmalarını istedi. Firmalarda yazılımla gizledi.
kodu filan yok mu