folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder 4.5G Kapatıp 3G'de (H+)Kalmak İstiyorum

4.5G Kapatıp 3G'de (H+)Kalmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar elektrikler gidince özellikle 4.5g çok tıkanıyor ama telefon arada az çekip de H gösterdimi internet sitesi açılıyor 5G açıp kapatma var sadece 4.5g kapatmayı nasıl yaparım teşekkürler.

telefon: oneplus 9 pro LE2123

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Operatörünün uygulamasından kapatabilirsin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

bazı telefonlarda hatta benim eski note4 de 2g 3g seçiliyordu bunda seçilmiyor ayarlarda

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek
    yustang bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

bazı telefonlarda hatta benim eski note4 de 2g 3g seçiliyordu bunda seçilmiyor ayarlarda

Telefonun ayarlarından seçiliyordur, bulamamışsındır büyük ihtimalle. 

mkyb'nin dediği vodafone/turkcell/tt uygulaması üzerinden kapatılabiliyor 4,5g 

misal vodafone:

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Müşteri hizmetlerini arayıp kapattırabilirsin.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

samsungta rutinlerden 2 tane rutin oluştur

3g bağlantı için

nasıl tetiklenecek ayarını manuel yap ne yapacağı kısmında ise bağlantılar -> şebeke modu -> 3g olanı seç 

sen rutini başlattığında şebekeyi 3g ye çevirir durdurduğunda otomatik haline geri alır 

aynısını 4g içinde yap 

4g için olan şundan diyorum başıma birkaç kere geldi rutini kapatsamda 3g modundan çıkmadı amk sonra 4g modu olan rutine geçtim bir süre kullandım düzeldi :)

birde ekrana rutinin kısa yolunu ekledinmi mis

bu rutin olayı samsungunmu androidinmi bilmiyorum sende cihazında bir kontrol edebilirsin

wert tarafından 13/Ağu/25 03:49 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türkiyede herkes 4G kullandığından operatörler çoğu baz istasyonunda 3g yayını kapatıp 4G yayını yapmaya başladığından telefon üreticisi firmalardan 3g-4G seçim ayarını menüden kaldırmalarını istedi. Firmalarda yazılımla gizledi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Türkiyede herkes 4G kullandığından operatörler çoğu baz istasyonunda 3g yayını kapatıp 4G yayını yapmaya başladığından telefon üreticisi firmalardan 3g-4G seçim ayarını menüden kaldırmalarını istedi. Firmalarda yazılımla gizledi. 

kodu filan yok mu 

Toplam Hit: 2019 Toplam Mesaj: 8
oneplus 3g 4.5g