5 Kiloluk Nutella
-
Merhaba arkadaşlar. :)
Bi' arkadaşımın ricası üzerine ben de arayışa koyuldum ve başlıkta da adı geçen lanet şeyi arıyorum. Gören, duyan olursa ya da bilen varsa yazarsa çok memnun olurum. :)
Not : Biraz araştırdım sevgiliye etmek filan ayağı varmış. Sevgilim de yok olsa bile bunu mu hediye ederim *mk! :)
-
arkadaş yapma etme 5 kiloluk dost yoğurt bile görmedim, sallamışlardır mümkün değil, firma bunu yapsa bile satamaz ki kime satacak.
Ancak olursa bile lokanta/restaurant/yurt gibi yerlere kahvaltı için böyle olma ihtimali var(krep felan yapıyolar). Bence sen kahvaştı veren seçkin yerlere sor. başka yerde olmaz zaten
-
hocam waffle satan yerlerde gördüm ben onlardan, onlara sorsana (:
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş yapma etme 5 kiloluk dost yoğurt bile görmedim, sallamışlardır mümkün değil, firma bunu yapsa bile satamaz ki kime satacak.
Ancak olursa bile lokanta/restaurant/yurt gibi yerlere kahvaltı için böyle olma ihtimali var(krep felan yapıyolar). Bence sen kahvaştı veren seçkin yerlere sor. başka yerde olmaz zaten
-----------------------------bende öyle sandim valla :D hadi ordan ne 5kg su diye..
http://www.amazon.de/Nutella-XXL-Grossbecher-5000g-5000/dp/B003TOG4RM
aha var :S
-
Gördün mü 5 kiloluğu. :) Varmış di mi? Sence ben varlığını araştırmadan ve emin olmadan buraya konu açar mıydım?
Konu günceldir hâlen arkadaşlar. Arıyorum.
-
bi an gözümün önünde 5 kiloluk yoğurt kabında çikolata canlanmıştı, öyle olmasa bile olabiliyomuş vay amk :)
-
Metro da satılıyordu bir ara.
-
5 kiloluk sarelle isteriz
-
Yuh bundan bi tane alsam ömür boyu yeter bana :)
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş yapma etme 5 kiloluk dost yoğurt bile görmedim, sallamışlardır mümkün değil, firma bunu yapsa bile satamaz ki kime satacak.
-----------------------------
ben alırım hocam :F -
5 kiloluk nutella ha, ekşide ayılan bayılanlar olur ya:)