5 Liraya Apple Laptop

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

tabiki mümkün değil lakin şuan webdenal.com da kaç dakikadır dikkatimi çekiyor neyin nesidir diye,

o değil millet bunu almaya da çalışıyordur, buyrun kendi gözlerinizle görün

http://www.webdenal.com/apple-mc975tu-a_469292.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

Vurgun yapıp sırra kadem mi basacaklar acaba :D

anlıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

bi arkadaş az önce 7 tane aldı, her türlü yasal hakkımı savunmak adına da herşeyi kaydediyorum dedi. neler olacak çok merak ediyorum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

isteyenlere daha hesaplısı da var bu da 3.50 TL civarında :))

http://www.webdenal.com/apple-md212tu-a_497579.html?utm_source=convertale_recommendation_click

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

fiyatlar yanlış yazılmış ya da birisi sistemlerine girip değiştirmiş.. bunu ispatlarlarsa sanırım almazlar, sonuçta hacklenmiş olabilirler.. ayrıca şöyle bir bilgi var

Sitedeki ürünlerin hepsi stoklarınızda mevcut mu? 

WebdenAl'da yer alan ürünler için stok tutulmamaktadır. Ürünler siparişiniz üzerine ana toptancılardan tedarik edilmektedir. Her ne kadar ürün listeleri sürekli güncel tutulsa da sipariş etmiş olduğunuz bazı ürünler tedarikçi firmaların stoklarında tükenmiş olabilir.

bunu kullanarak ürünün, toptancının stoklarında olmadığını ve temin edilemediğini belirterek para iadesi yaparlar olur biter :) istediği kadar arkadaşın dava açsın, firma temin edemiyorsa ücret iadesi yapmak zorundadır, ürünü vermek zorunda değil (benim bildiğim kadarıyla işler böyle)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

Bunların yeganesinin satış sözleşmesi satıcının fiyatta sonradan değişiklik yapma hakkını saklı tutuyor, tabi üzerine müşterinin cayma hakkını da.

Pek teknik bir aksaklığa benzemiyor, bir sürü ürün var çünkü bit pazarı fiyatıyla. Reklam herhalde, yarın geri dönüş yapıp yanlışlık oldu kem küm diyecekler. Belki o ara başka türlü şeyler satmak için kafalayacaklar vs.. Olacak olan odur.

anlıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    buzukatak bunu yazdı

Bunların yeganesinin satış sözleşmesi satıcının fiyatta sonradan değişiklik yapma hakkını saklı tutuyor, tabi üzerine müşterinin cayma hakkını da.

Pek teknik bir aksaklığa benzemiyor, bir sürü ürün var çünkü bit pazarı fiyatıyla. Reklam herhalde, yarın geri dönüş yapıp yanlışlık oldu kem küm diyecekler. Belki o ara başka türlü şeyler satmak için kafalayacaklar vs.. Olacak olan odur.

güzel mantık :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

kapıda öde seçeneğiyle alalım en mantıklısı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    wrongly bunu yazdı

kapıda öde seçeneğiyle alalım en mantıklısı.

yaptım bakalım. ne olacak :D

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

düzeltmişler amk

om mani padme hum
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    Normal Fiyatı:5.296,03 TL
    İndirimli Fiyat:4.986,26 TL