5 Liraya Apple Laptop
-
tabiki mümkün değil lakin şuan webdenal.com da kaç dakikadır dikkatimi çekiyor neyin nesidir diye,
o değil millet bunu almaya da çalışıyordur, buyrun kendi gözlerinizle görün
http://www.webdenal.com/apple-mc975tu-a_469292.html
-
Vurgun yapıp sırra kadem mi basacaklar acaba :D
-
bi arkadaş az önce 7 tane aldı, her türlü yasal hakkımı savunmak adına da herşeyi kaydediyorum dedi. neler olacak çok merak ediyorum :)
-
isteyenlere daha hesaplısı da var bu da 3.50 TL civarında :))
http://www.webdenal.com/apple-md212tu-a_497579.html?utm_source=convertale_recommendation_click
-
fiyatlar yanlış yazılmış ya da birisi sistemlerine girip değiştirmiş.. bunu ispatlarlarsa sanırım almazlar, sonuçta hacklenmiş olabilirler.. ayrıca şöyle bir bilgi var
Sitedeki ürünlerin hepsi stoklarınızda mevcut mu?
WebdenAl'da yer alan ürünler için stok tutulmamaktadır. Ürünler siparişiniz üzerine ana toptancılardan tedarik edilmektedir. Her ne kadar ürün listeleri sürekli güncel tutulsa da sipariş etmiş olduğunuz bazı ürünler tedarikçi firmaların stoklarında tükenmiş olabilir.
bunu kullanarak ürünün, toptancının stoklarında olmadığını ve temin edilemediğini belirterek para iadesi yaparlar olur biter :) istediği kadar arkadaşın dava açsın, firma temin edemiyorsa ücret iadesi yapmak zorundadır, ürünü vermek zorunda değil (benim bildiğim kadarıyla işler böyle)
-
Bunların yeganesinin satış sözleşmesi satıcının fiyatta sonradan değişiklik yapma hakkını saklı tutuyor, tabi üzerine müşterinin cayma hakkını da.
Pek teknik bir aksaklığa benzemiyor, bir sürü ürün var çünkü bit pazarı fiyatıyla. Reklam herhalde, yarın geri dönüş yapıp yanlışlık oldu kem küm diyecekler. Belki o ara başka türlü şeyler satmak için kafalayacaklar vs.. Olacak olan odur.
-
buzukatak bunu yazdı
Bunların yeganesinin satış sözleşmesi satıcının fiyatta sonradan değişiklik yapma hakkını saklı tutuyor, tabi üzerine müşterinin cayma hakkını da.
Pek teknik bir aksaklığa benzemiyor, bir sürü ürün var çünkü bit pazarı fiyatıyla. Reklam herhalde, yarın geri dönüş yapıp yanlışlık oldu kem küm diyecekler. Belki o ara başka türlü şeyler satmak için kafalayacaklar vs.. Olacak olan odur.
güzel mantık :)
-
kapıda öde seçeneğiyle alalım en mantıklısı.
-
wrongly bunu yazdı
kapıda öde seçeneğiyle alalım en mantıklısı.
yaptım bakalım. ne olacak :D
-
düzeltmişler amk
-
- Normal Fiyatı:5.296,03 TL
- İndirimli Fiyat:4.986,26 TL