5 Tuşlu Mouse Buton Ayarı?
-
Arkadaşlar 5 tuşlu bir mouse aldım everest marka içinden cd falan çıkmadı fazladan olan iki buton ileri ve geri olarak ayarlanmış onu değiştirmek istiyorum bunun için kullanabileceğim bir program var mı?
-
bi tane logitech beğendim klavye mause set 3 yıl klavye 1 yıl mouse pil ömrü :) 100 lira alacamda sponsor arıyorum :D
-
Aldığın mouse'un tam modeli nedir? Ayrıca bu tuşları nerede kullanmak istiyorsun.Yani bir oyunda falansa zaten oyun içinden kontroller kısmından istediğin tuşa istediğin görevi atayabilirsin.Bunun dışında normalde kullanmak istiyorsan ekstra bir program gerekli olacaktır büyük ihtimal.Ama normalde hangi amaçla ekstra tuşlar kullanmak istiyor olabilirsin onuda düşünmekteyim :) ???
-
arkadaşlar dün groupon dan indirimli mouse aldım. 130 tl den 49 tl ye düşmüştü. dehşet bi mouse yaa tavsiye ederim.
http://www.hitechreview.com/it-products/gigabyte-gm-m8000-4000-dpi-laser-gaming-mouse/1406/
-
GUARDIAN bunu yazdı:
-----------------------------
Aldığın mouse'un tam modeli nedir? Ayrıca bu tuşları nerede kullanmak istiyorsun.Yani bir oyunda falansa zaten oyun içinden kontroller kısmından istediğin tuşa istediğin görevi atayabilirsin.Bunun dışında normalde kullanmak istiyorsan ekstra bir program gerekli olacaktır büyük ihtimal.Ama normalde hangi amaçla ekstra tuşlar kullanmak istiyor olabilirsin onuda düşünmekteyim :) ???
-----------------------------4. buton'a geri komutunu 5.butona pencereyi kapat komutunu atamak istiyorum. Program gerekli elbet ama hangi program onu soruyorum bu arada modeli Everest SM-181W