50 Cc Scooter Almak/Kullanıcı Yorumu
-
Herkese selamlar.
kız arkadaşımın kullandığı 50 cc scooterı yarın yakın bi arkadaşa satıyorum.
Motoru yenilemek istiyordum bahane oldu açıkcası.B ehliyet sahibi o yüzden 50cc,
Japon grubunun yenisi olmadığından mecbul çin tarafındayım.
İzmir içi motorunu satan veya bayii tarafında olan varsa önceliğim olur elbette.
Önceki model 2021 Rks Azure 50 idi.
Baktığımda görseli hoşuma giden;arora mojito ve cappicino,
yuki risotto gibi modeller var.
yuki de gentle diye model var honda dio benzeri ama bi kızın altında pekte hoş durmayacak diye vazgeçtim gibi.yorumlarınıza tavsiyelerinize ufak yönlendirmelerinize açığım.
fiyat bandını 50cc için max.80k gibi düşünmek istiyorum.
Haliyle olabildiğince yeni model, duruma göre de sıfır ürün tercihim olacak.
-
https://www.rksmotor.com.tr/model/ltr125.html
kardeşimde bu var
ruhsatta 50lik ama söylenene göre 125cc
performans fena değil
50lik biraz riskli gibi trafikte. ani kaçman gereken noktada yeterli hıza çıkamıyorsun
ama ekipman önemli tabii
kasko sigorta olmaması problem. pahalı bi araca çarptın geçmiş olsun mesela araç sahibi oldun
gibi gibi handikapları var/mış
-
kuba bluebird almıştık bizde başta hanıma diye fakat sonradan motor bana kaldı 2023 model
ruhsatta 50 lik diye geçiyor ancak gerçek gücü 90 lık olarak çıkıyor
çinlilerin hepsinde olduğu gibi bunun da malzeme kalitesi çok yüksek değil malesef senin yazdığın gibi japonların yeni 50 likleri yok.
ancak kısa mesafe giden az yaksın 2-3-4 km beni götürsün getirsin derseniz ayağınızı yerden kesiyor market vb. işlerimi çözüyor.
Ancak ülkenin %90 ı olduğu gibi benim de hedefim pcx 125 yada forza 250 gibi gözüküyor.
-
Hocam sıfırı 89k, https://www.sahibinden.com/motosiklet-sym-orbit-ii-50
Kasası öyle makyajı olan aman bi kasa değil ama çin motorlarından uzak durmak, kaliteye ağırlık vermek isterseniz belki bu seçeneği gözden geçirebilirsiniz.
Çok sağlam makinelerdir.Öyle Çin motoru gibi bir endişe vermez, ekipmanı giy, deponu doldur çık.
Sizin tercihinizde kadın kullanacağı için kasa biraz makyajlı-tatlı dursun olduğundan belki bunun tipi çok sarmayabilir. Ama sağlam bir marka modele geçelim derseniz yine de tavsiye olarak dursun kenarda. -
@noname
evet bir de bu 50-125 olayı çıkmış. Açıkcası o 125 olayı çok derdim değil hızlanmaması daha iyi bile.
Tecrübe edinmesi gereken daha çok yol var.@panxer
hocam benim forzam var şükür.
bu birazda 2-3 km market v.s 5-10 km işe git gel.
yani dediğin şekilde kullanılacak, canı yok zavallımın.@nposelx
hocam sym aklımda yoktu. Göz atarım onlara da teşekkürler.