50 GB Alan 1 TB Trafik Linux Reseller Aylık 23 TL
-
Linux Reseller Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.
Hosting paneli: cPanel 11 Türkçe
Bayi Kontrol Paneli: WHM
Web Server: Apache
Database Server: Mysql
SİTE TRANSFER: Eski reseller hesabınızdaki tüm sitelerinizi yeni reseller hesabınıza taşıyoruz ücretsiz olarak (%100 Veri kaybı Garantisi ile).
Reseller - 50 GB
- 50 GB Web Alanı
- 1 TB Trafik (Aylık)
- Limitsiz Alt Özellik
- 100 Hesap Açabilme
- cPanel 11 Türkçe
- LİTESPEED Web Server Teknolojisi
- %100 Joomla - Wordpress ve diğer sistemlerle uyum
- Ücretsiz 7/24 Teknik Destek
- Haftalık Yedekleme İmkanı
- İngiltere Lokasyon
1 AYLIK Fiyat: 23.00 TL- Yedeklemeler Haftalık olarak yapılmaktadır.
- Yedek almak müşteri sorumluluğundadır. ULUTAŞ Bilişim bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir.
- Seçmiş olduğunuz paketi dilediğiniz zaman bir üst veya bir alt pakete anında geçirebilirsiniz.
- Satın alma işlemi gerçekleştiğinde Reseller paketiniz gün içinde açılır ve kullanıma başlayabilirsiniz.
- Bünyemizdeki hizmet/ürünlerden satın aldığınız taktirde başka firmalarda bulunan sitelerini biz taşıyoruz (%100 Veri kaybı Garantisi ile).
İletişim Bilgileri;
Cep: 0 535 889 22 62
E-mail: host@ulutasbilisim.com
Msn-Satış-Destek: msn@ulutasbilisim.com
Saygılarımla Uğur ULUTAŞ -
sen fcn den daha ucuza yer satıyon iyiymiş:D
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------
sen fcn den daha ucuza yer satıyon iyiymiş:D
-----------------------------Ucuzmu ? kesinlikle konuyu baltalamaya niyetim yok ama benzeri ve daha üstünü kampanyalardan pahalı
-
hocam bı kampanya solermısın pekı suan aktıf olan
-
ya benim amacım fcn ye laf atmaktı,insanlar ticaret yapıyor beğenirsen al durumları yani.
-
kesınlıkle sayın murıdım ben herkesten dusuk fıyat kampanya yapıyorum dıe bı ıddıam yok ısteyen uygun goren alır keyfıne bakar :)
-
Fiyat gayet uygun hayırlı satışlar..
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bı kampanya solermısın pekı suan aktıf olan
-----------------------------kampanyaları pm attım satıiını baltalmak istemiyorum hocam ama bu fiyatlar makul fiyatlar değil bana göre az daha indirebilirdin onu söyledim baltalamak istesem direk beyler şurada daha ucuz ordan alın derim hayırlı satışlar ;)
-
SİTE TRANSFER: Eski reseller hesabınızdaki tüm sitelerinizi yeni reseller hesabınıza taşıyoruz ücretsiz olarak """(%100 Veri kaybı Garantisi ile)""".
%100 veri kaybı garantisi veriyo daha ne olsun ya :D