50 Liramızla İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar bankada=kuveyt türk otomatik ödeme muhabbetinden ve bazen a101 alışverişlerimi kartla ödüyorum bankadaki param 1760.küsürlü bişeydi 750 çekeyimde düz hesap 1000 kalsın istedim bankamatik 750 lirayı vermiyormuş (: niye? 50 lirayı küsürat olarak görüyorlarmış :D direk 1000 çektim.

ben ne kadar geride kalmışım bişey yapayım :D bence çoğunluğumuz gibi bende 88 doğumluyum koskoca 50 liramız ne hallere düşmüş, bizim zamanımızda bi pazar gününün tüm masraflarını çıkarırdı üstüne kalırdı bile. daha nelerle karşılacam kim bilir (: böyle enteresan şeyleri bilenler söylesinde şaşırmaym (;

tayyip baba'mız boşuna 20.000 lira yapmamış maaşımızı (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lastlord27
    lastlord27's avatar
    Erkek

Çekince küsürat sayıyor ama yatırınca alıyor 250 yatırıp 1000 çekseydin :))

Çok fazla şey bilen insan hiç bir yere ait olamaz, işte farkındalığın laneti budur.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    lastlord27 bunu yazdı

Hocam o üst seviye matematik, her SGK'lının aklına gelmez o🤣🤣

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    lastlord27 bunu yazdı

yatırınca aldığını bilmiyormuşum şimdi öğrendim (; artık öyle şeyler yaparım.

@antivir-US

her SGK'lının aklına gelmez değil her SGK'lı uğraşmaz, 50 liracıkla kim uğraşır? (; 

şimdi çarşıya git-gel 40 lira idi en son :D benim belediye otobüslerine ücretsiz kartım var, engelli kimliğim sayesinde trenler de ücretsiz bana (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 1099 Toplam Mesaj: 4
50 liramız