500 - Internal Server Error
-
500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.
2 gün önceye kadar sorunsuz çalışan sitede böyle hata alıyorum hiç bir değişiklik yapmadım asp.net kullanmıştım hosting firmasina mail attim sistem tarafından bi değişiklik yapılmamıştır yazılımsal olarak incelenmelidir dedi siteyi tekrar publish ettim yükledim aynı şekilde localde sorunsuz çalışıyo plesk den otomatik alınmış backup yükledim devam ederken açlıyodu backup tamamlanınca gene aynı hatayı verdi bunu naısl çözebilirim
-
merhaba,
İlgili sorun yüzde 90 senden, yüzde 10'da hosting firmasından kaynaklanıyor olabilir. Hosting firmana hataları görüntülemeyi aktif etmelerini söylersen sorunu da görebilirsin. Basit bir yazma izni sorunu bile olabilir.Kolay gelsin.
-
PowerfuL bunu yazdı
merhaba,
İlgili sorun yüzde 90 senden, yüzde 10'da hosting firmasından kaynaklanıyor olabilir. Hosting firmana hataları görüntülemeyi aktif etmelerini söylersen sorunu da görebilirsin. Basit bir yazma izni sorunu bile olabilir.Kolay gelsin.
Bak bu iyidi db de unutmamak lazım :P
-
yok hocam adamlar web configde sorun var diyolar web config yeniledim gene aynı sonra subdomain açıp siteyi oraya attım sorunsuz çalışıyo tekrar mail attım dönüş yapsınlar buraya yazarım
-
sahinka bunu yazdı
yok hocam adamlar web configde sorun var diyolar web config yeniledim gene aynı sonra subdomain açıp siteyi oraya attım sorunsuz çalışıyo tekrar mail attım dönüş yapsınlar buraya yazarım
Adamlar çözüm üretiyormuş buraya konu açmana gerek yokmuş ki kardeşim öyle ise o problem onlardan kaynaklı dns değişerek bak siteye yada siteyi yaz hep beraber doktorculuk oynayalım üzerin de olmaz mı?
YasamaK tarafından 11/Eki/13 18:37 tarihinde düzenlenmiştir -
problem nerde bilmiyodum daha önce basına gelen biri varsa yardımcı olur dedim sen konuyu es geçebilirisin
-
Ayni sorun benimde basima geldi ve hala devam ediyor
Hosting firmasinin kendi web.config dosyasi var. Ben projemi yukledigimde web.config degisiyor otomatikman.
Sitem.com actigimda hata veriyor, default.aspx i algilamiyor. Hosting firmasi ile konustum, salladilar. Ama sorun yetki ile alakali, bende arastiriyorum bulursam yazarim.
-
Belirttiğim gibi sistem kaynaklı bir durum bulunmamakta, böyle bir durum olsa bütün müşterilerimizde çeşitli sorunlar oluşacaktır. Yine de IIS restart edilmiştir.
aynı firmadaki diger hesabımdaki domain e attım onda da çalıştı yazdım halledemezlerse hesabı ya taşıtcam ya da kapattırcam
-
sahinka bunu yazdı
Belirttiğim gibi sistem kaynaklı bir durum bulunmamakta, böyle bir durum olsa bütün müşterilerimizde çeşitli sorunlar oluşacaktır. Yine de IIS restart edilmiştir.
aynı firmadaki diger hesabımdaki domain e attım onda da çalıştı yazdım halledemezlerse hesabı ya taşıtcam ya da kapattırcam
web.config'de varsa parola, bağlantı cümlesi gibi bilgileri silip - değiştirip paylaşır mısın bakayım?