folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder 500 - Internal Server Error

500 - Internal Server Error

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

500 - Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

2 gün önceye kadar sorunsuz çalışan sitede böyle hata alıyorum hiç bir değişiklik yapmadım asp.net kullanmıştım hosting firmasina mail attim sistem tarafından bi değişiklik yapılmamıştır yazılımsal olarak incelenmelidir dedi siteyi tekrar publish ettim  yükledim aynı şekilde  localde sorunsuz çalışıyo  plesk den otomatik alınmış backup yükledim devam ederken açlıyodu backup tamamlanınca gene aynı hatayı verdi bunu  naısl çözebilirim 

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

merhaba,

İlgili sorun yüzde 90 senden, yüzde 10'da hosting firmasından kaynaklanıyor olabilir. Hosting firmana hataları görüntülemeyi aktif etmelerini söylersen sorunu da görebilirsin. Basit bir yazma izni sorunu bile olabilir.

Kolay gelsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PowerfuL bunu yazdı

merhaba,

İlgili sorun yüzde 90 senden, yüzde 10'da hosting firmasından kaynaklanıyor olabilir. Hosting firmana hataları görüntülemeyi aktif etmelerini söylersen sorunu da görebilirsin. Basit bir yazma izni sorunu bile olabilir.

Kolay gelsin.

Bak bu iyidi db de unutmamak lazım :P

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

yok hocam adamlar web configde sorun var diyolar web config yeniledim gene aynı sonra subdomain açıp siteyi oraya attım sorunsuz çalışıyo tekrar mail attım dönüş yapsınlar buraya yazarım 

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sahinka bunu yazdı

yok hocam adamlar web configde sorun var diyolar web config yeniledim gene aynı sonra subdomain açıp siteyi oraya attım sorunsuz çalışıyo tekrar mail attım dönüş yapsınlar buraya yazarım 

Adamlar çözüm üretiyormuş buraya konu açmana gerek yokmuş ki kardeşim öyle ise  o problem onlardan kaynaklı dns değişerek bak siteye  yada siteyi yaz hep beraber doktorculuk oynayalım üzerin de olmaz mı?

YasamaK tarafından 11/Eki/13 18:37 tarihinde düzenlenmiştir

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

problem nerde bilmiyodum daha önce basına gelen biri varsa yardımcı olur dedim sen konuyu es geçebilirisin  

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

Ayni sorun benimde basima geldi ve hala devam ediyor

Hosting firmasinin kendi web.config dosyasi var. Ben projemi yukledigimde web.config degisiyor otomatikman.

Sitem.com actigimda hata veriyor, default.aspx i algilamiyor. Hosting firmasi ile konustum, salladilar. Ama sorun yetki ile alakali, bende arastiriyorum bulursam yazarim.

nox...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

Belirttiğim gibi sistem kaynaklı bir durum bulunmamakta, böyle bir durum olsa bütün müşterilerimizde çeşitli sorunlar oluşacaktır. Yine de IIS restart edilmiştir.

aynı firmadaki diger hesabımdaki domain e attım onda da çalıştı yazdım halledemezlerse hesabı ya taşıtcam ya da kapattırcam 

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    sahinka bunu yazdı

Belirttiğim gibi sistem kaynaklı bir durum bulunmamakta, böyle bir durum olsa bütün müşterilerimizde çeşitli sorunlar oluşacaktır. Yine de IIS restart edilmiştir.

aynı firmadaki diger hesabımdaki domain e attım onda da çalıştı yazdım halledemezlerse hesabı ya taşıtcam ya da kapattırcam 

web.config'de varsa parola, bağlantı cümlesi gibi bilgileri silip - değiştirip paylaşır mısın bakayım?

anlıyorum.
Toplam Hit: 973 Toplam Mesaj: 9