500 Gb Dosya Upload Sorunu
-
merhaba arkadaşlar 500 gb lik bi dosya var bunu upload etmem gerekiyor ancak ttnet ile sanırım bu aylar sürecek gibi nasıl bir yol izlemeliyim ? ne yapmalıyım ? partlara vb böldüm ama yok yahu bildigin ölüm .
-
senin internet yavas ise fiber vs olan bir kafeden olabilir
sitenin upload hizi dusukse yapacak birse yok gibi adamlari arayip limiti arttirabilirsin veya
-
underzero bunu yazdı
senin internet yavas ise fiber vs olan bir kafeden olabilir
sitenin upload hizi dusukse yapacak birse yok gibi adamlari arayip limiti arttirabilirsin veya
ttnet ama upload hızı denilen şey kagnı gibi ... fiberde çekmiyorlar...
mail.ru ya upload edecegim o yüzden sitenin hızı konusunda sıkıntı çıkacagını sanmıyorum, en temizi ttneti arayıp temiz duygularımı aktarmak.
-
Herhangi bi tanidikla universite agini kullan.2006 yillarda egede lostun 340 mb sini 1 dk up yapiyodu :D
-
Üniversite öğrencisi isen yada tanıdık üniversite öğrencisi varsa 2-3 saatlik iş. üninin merkez kampüsünde üni öğrencisine özel internete bağlı bilgisayar lab. vardır. comu merkez kampüste dizüstü pc den simetrik 60mb, yemekhanr binasındaki bil. labaratuvarından 250mb hızı ölçmüştüm. İlçelerde en kötü 6mb simetrik var ve bu bile ttnet in 8 katı.
-
fiber kullanan bir üniversite olur cafe olur arkadaş evi olur
alt yapin yoksa adsl kullanabilirsin adsl dede upload düşüktür tabiki
-
Ulakbime saldırıdan dolayı Üniversite ağını unut hocam :D
-
0x656e bunu yazdı
Ulakbime saldırıdan dolayı Üniversite ağını unut hocam :D
Üniden yaklaşık 200 metre uzakta kablosuz zor bela bağlanıyorum. Yinede 10mb upload var. http://www.speedtest.net/my-result/4925703775
Geceleri daha da hızlı. comu de saldırıdan etkilenme olmadı yada çok az oldu.
Olgunisik tarafından 18/Ara/15 13:17 tarihinde düzenlenmiştir -
pm attim.