folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 500 GB Usb 3.0 Samsung Taşınabilir Harddisk

500 GB Usb 3.0 Samsung Taşınabilir Harddisk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Geçenlerde Bim'e 110 TL'ye gelen harddisk electro world'de indirime girmiş 99 TL'ye aldım. Almak isteyen varsa indirimi kaçırmasın diye konu açayım dedim.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Normalde ne kadar hocam bunların fiyatları ?

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

hemen alabilirim, yalnız kalmamış galiba bulamadım ben, link verebilir misin?

Ha Ha!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    HorbaDor bunu yazdı

Sitesinde sadece 1 TB'lik var hacı, ben mağazasından aldım.

@DevilRullz 150-160 lira civarında olması lazım

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek
    HorbaDor bunu yazdı

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

--

scarletbeard tarafından 06/Ara/12 14:10 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

buradan gonderebilirim fakat 15 17 gün sürer bilgin olsun

orası neresi hocam

Ha Ha!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

almişken 1 tbsini al

http://www.sanalpazar.com/Samsung-M3-Usb-3.0-1tb-2.5-Tasinabilir-Disk__isp4923497

yNsr tarafından 06/Ara/12 15:10 tarihinde düzenlenmiştir

In every job there is a no
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    yNsr bunu yazdı

almişken 1 tbsini al

http://www.sanalpazar.com/Samsung-M3-Usb-3.0-1tb-2.5-Tasinabilir-Disk__isp4923497

Hacı 1 TB'ta gümleyince 1 tblık bilgi gümlüyor, 500-500 olmak üzere 2 hdd almayı tercih ederim

Toplam Hit: 937 Toplam Mesaj: 9