500 Liraya Kadar Alınık Cep Telefonu
-
İstanbul içi elden teslim arıyorum arkadaşlar.Windows Phone ve Symbian harici telefonlar için PM atarsanız anlaşabiliriz.
-
burdan yazzsınlarda bakarsın alıcı çıkar.
-
müdür cihaz satan çok o fiyatlara ama istanbul demişsin.
antalyadayım ben elden o iş yaş.
ama lumia 820 var arkadaşta 550 diyordu sanırım temiz güzel bir cihaz.
-
zalimadam bunu yazdı
müdür cihaz satan çok o fiyatlara ama istanbul demişsin.
antalyadayım ben elden o iş yaş.
ama lumia 820 var arkadaşta 550 diyordu sanırım temiz güzel bir cihaz.
Abi adam wp telefon istemediğini en başta belirtmiş sanırım yanlış okumuşsun.
sıfır düşünürsen 500 liraya t40 lara bakabilirsin -
Wp istemiyorum.Zira telefondan beklentilerimi karşılmıyor.En basitinden Enpara uygulaması yok.Sürekli kullanıyorum zira.Google ile anlaşmadıkları sürece Wp atıl bir sistem olarak kalacak.Ayrıca Wp telefonların 2. el piyasası çok ölü.Bir tanıdığımdada Lumia 820 var adam 3 aydır satamadı.Üstelik ucuz fiyattan veriyor.
-
ukarı geen gün konularda vardı baya bi satan
-
discovery var hacı. temiz çiziksiz vuruksuz 4gb beyaz. 12-15ay garantisi var sanırım aldığım tarihi hatırlamıyorum. 500 tl'ye sana vereyim hafıza kartı ile beraber(8gb).
not: tok satıcıyım hocam pahalı diyebilirsin yanlış anlaşılmasın. bu fiyata satsam işime yarıyor satamazsam zarar zaten o yüzden fix.
-
s3 mini var 450 tl, temiz, geçen hafta orjinal sıfır batarya aldım, iki bataryayı da gönderirim. nisan 2015 e kadar garantisi var.
-
-
Kreyzi bunu yazdı
discovery var hacı. temiz çiziksiz vuruksuz 4gb beyaz. 12-15ay garantisi var sanırım aldığım tarihi hatırlamıyorum. 500 tl'ye sana vereyim hafıza kartı ile beraber(8gb).
not: tok satıcıyım hocam pahalı diyebilirsin yanlış anlaşılmasın. bu fiyata satsam işime yarıyor satamazsam zarar zaten o yüzden fix.
İstanbul içi arıyorum hocam belirttiğim gibi.