folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 500 Lirayı, 600.000 Lira Yaptı!!!Üstelik 2 Yılda!!! Peki Nasıl?



500 Lirayı, 600.000 Lira Yaptı!!!Üstelik 2 Yılda!!! Peki Nasıl?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2005
    Erkek

    Kaybedecek hiçbir şeyim yoktu. Garsonluk, pompacılık yapmıştım. Devam edebileceğim bir üniversite kariyerim de yoktu. Bu yüzden 'kader' deyip yola devam etmeye karar verdim."

    24 yaşındaki Gökhan Fındık, Vadeli İşlemler ve Opsiyon Borsası'nın (VOB) adından en çok söz ettiren oyuncularından birisi. İki sene önce girdiği VOB'da ayda 100 milyon TL'lik işlem yapan Fındık, günlük işlem hacminin yüzde 5'ini tek başına gerçekleştiriyor.

    Sabah gazetesinin haberine göre, VOB'a adım attığı günden bu yana 600 bin liralık kazanç elde eden genç yatırımcı, bunun önemli bir bölümünü komisyon olarak ödediği için tüm aracı kurumları da peşinden koşturuyor. Açıköğretim Fakültesi işletme bölümü öğrencisi olan Fındık, sermaye piyasalarına ilk olarak İMKB ile adım atar. Genç yatırımcı dokuz ay boyunca veri ekranına bakıp, sonunda yüzde 5 getiri elde edince şansını bir de vadeli işlemler piyasasında denemeye karar verir. Borsadan kalan parası ve biraz da borçla vadeli işlemler piyasasına adım atan Fındık'ın elinde toplam 6 bin TL vardır.

    BİR GÜNDE 54 BİN TL KAYBETTİ
    6 bin TL ile başlayan yatırım macerasında ilk başlarda işler iyi gider ve para bir anda 12 bin liraya yükselir. Ama bir süre sonra işler ters gitmeye başlar. Parası bir anda bin 500 TL'ye gerileyen Fındık, her şeye rağmen devam etmeye karar verir. "Kaybedecek hiçbir şeyim yoktu. Garsonluk, pompacılık yapmıştım. Devam edebileceğim bir üniversite kariyerim de yoktu. Bu yüzden 'kader' deyip yola devam etmeye karar verdim." Gelirleri 6 bin liradan 12 bine yükselir kısa zamanda. Ama onu uçuran olay Türk siyasi hayatına damgasını vuran 27 Nisan 2007 tarihli e-muhtıra olur. "Ben siyasi tansiyon yükselmeden önce hislerime güvenip düşüşe oynamıştım. 12 binden 18 bine yükseldi param. Hemen anneme bir araba aldım" diyen Fındık, kazançlarının dışında kayıplarının da büyük olduğunu anlatıyor. "Bir günde 54 bin lira kaybettiğim oldu. Zaten hep kazanamayacağımı bildiğim için kendimi buna da hazırlamıştım" diyor. Kazandığı para ile hem ailesine maddi katkı sağladığını hem de dünyayı görme ve tanıma fırsatı elde ettiğini anlatan Fındık, "İngilizce ve Japonca öğrendim. Dünya finansal piyasalarını çok yakından izliyorum ve tüm bunlar benim yaşamıma artı değer kattı" diyor.

    Yatırım kararlarını, piyasa verilerinden ziyade yabancıların hareketlerine bakarak ve önsezilerine güvenerek verdiğini anlatan Gökhan Fındık, "Çok az yanıldım, çünkü algımı piyasa uzmanlarının ve televizyon yorumcularının yönetmesine izin vermiyorum" diyor. İçinde bulunduğumuz yılın yatırımcılar açısından zor bir yıl olacağını vurgulayan Fındık, "Bence VOB'ta düşüşe oynayan kazanır. Risk almak istemeyenler ise mevduata veya devlet tahviline yatırım yaparsa şu süreci kazasız atlatabilir" diye konuştu

    ANDY // Entelkoylu.Com Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş.Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    Yalan atmış.

    Niye benim olmuyor amk. Bi günde 50 bin kaybediyor yok bilmem neyi kalıyor. Yalancı. baba parası yemiştir.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2007
    Erkek
    bence yalan yoktur e muhtıra olunca adam parayı yatırmıştır borsa dipteyken seçimden sonra da borsa 65 bini gördü doğru kağıda oynaışsa 3 misli bili yapmış olabilir ama tabi o dönemde herkes darbe konuşurken bişe olmuyacağını ve seçimi akp nin büyük bi çoğunlujla kazanacığını öngörebilmek olay

    Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurtcobani
    kurtcobani's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Eylül/2005
    Erkek
    sallamış bence hocalar bende vob ile ucundandaolsa ilgileniyorum ama böyle birşey yok

    Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Yada Yoldan Çekil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2007
    Erkek

    valla arkadaşlar vob felan bilememde eğer akıllıca davranır ve dikkatli olarak oynar iseniz borsadan güzel para kaldırılma ihtimaliniz yüksek ama tüm veriler dikkat edeceksiniz siyasi duruma dünya piyasalarına Ülkenin içidne bulunduğur geçişlere isyasilerin birbiri aralarındaki çakışmalarına yetmez birde oynadığınızı kağıdın bağlı olduğu firmanın olduğu sektördeki durumlara nedir sekötrde firma ne alemde yada piyasalarda bu firma ne durumda vb gibi daha bir çok değişkene sahip olman gerek yada ya Allah takdiği ile saldım çayıra mevlam kayıra modunda iş yapacaksınız :)

    En iyisi bu borsa olayına fazla bulaşmamaya dikkat ederek yada en azından oynuyorsanızda oynadığınız kağıtları ve bu kağıtların diğer sahiplerini dikkatli izleyin özellikle elinde yüksek miktarda bulunduranlarıki bunlar birden ellerinden çıkartırlarsa arada patlamayın die


    Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Aralık/2008
    Erkek

    borsa ıkı ucu kotu olan bı yol benım eskı calıstıgım patron 500 milyar batırdı borsada adamın felegı donmus.

    sonradan ogrendım kı o parayı tefecılık yaparken kazanmıs  para yalan oldu paran varsa yatırım yapcaksın  borsa falan yalan iş..


    'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
Toplam Hit: 1775 Toplam Mesaj: 6