500 Sayfalik Kitabi Nasil Sayfa Sayfa Pdf Yada Jpg Yapabilirim ?
-
Arkadaslar 500 sayfa bir kitap var bunu iphone telefona atacagim sayfa sayfa jpg yada tek parca pdf yapabilirim . Ama tek sayfa pdf biraz uzun ve zahmetli olacagi icin sayfa sayfa jpg nasil yapabilirim en hizli yada farkli bir yontemi olan varmi ?
Mod; Konuları uygun bölümlere açalım.
-
iphone camscanner adlı uygulamayı kur arkana yaslan hocam.
sadece bir dene :)
ne demek istediğimi anlarsın
ister tek sayfa pdf yap ister tek tek jpg yap.
mükemmel bir uygulama
eğer yazı ingilizce ise bak sen işin tadına. OCR özelliği bile var.
benim en çok kullandığım uygulamadır. pro versiyon aldım onun dışında aylık premiumu da aldım. çünkü çok fazlasıyla gereki ve hak ediyor
myblackworldweb tarafından 12/Oca/15 04:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Fotokopiciler yapıyor bu işi onlara yaptırabilirsin. veya kendi tek tek tarayıp foxit veya adobe reader pro ile kolaylıkla bileştirebilirsin pdfleri.
-
ABBYY FineReader 11 ile yapabilirsin.
-
hocam benim 3-5 kitabım vardı tabletten okumak istiyordum kitabı kestim seri tarayıcılar var koyuyorsun kendisi hpsini önlü arkalı okuyor pdf jpg olarak alıyor o şekilde tarattım sonrada abby fine reader ile text hale getirdim .
-
kitap kalın bir kitap ise kendini telef etmeye hiç gerek yok. ozalitçiye git, ver kitabı 15-20 liraya yapsın.
-
myblackworldweb bunu yazdı
mükemmel bir uygulama
benim en çok kullandığım uygulamadır. pro versiyon aldım onun dışında aylık premiumu da aldım. çünkü çok fazlasıyla gereki ve hak ediyor
TSK ederim denicem. hemen
-
güzel konu lazım olur.
-
myblackworldweb bunu yazdı
mükemmel bir uygulama
O kadar güzel anlatmış ki telefonla kitabı başbaşa bırak kahveni yudumlarken öbür tarafta işlemlerin hal olsun :)