5+1 Bağlama Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

ArkadaşLar resimleri aşağıda verdim bir türlü oLmadı bunu nasıL bağLayacağım PC'ye yardım edin..

Bu subwooferin arkası

BunLar kabLoLar sağ taraftaki kabLodan 2 det daha var

Buda Pc'nin arkası

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek
    deno kardeşim ben sana msn den de söledim pc nin arkasına taktığın kablonun  diğer tarafındaki  kırmızı beyaz  kabloyu 5.1 ch input yazan yerdeki fr ile fl ye takacaksın,hoparlörleri de 5.1 ch output yazan yere tkacaksın,benim bildiğim böle

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:
    -----------------------------
    deno kardeşim ben sana msn den de söledim pc nin arkasına taktığın kablonun  diğer tarafındaki  kırmızı beyaz  kabloyu 5.1 ch input yazan yerdeki fr ile fr ye takacaksın,hoparlörleri de 5.1 ch output yazan yere tkacaksın,benim bildiğim böle
    -----------------------------

oLmadı o bilader bakalım bilen bi ark çıkıcakmı :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    bak dostum sob wooferın arkasında o 3 tane şyin ortadakinin başında 5.1CH input yani giriş sesi ordan vereceksin sanırım bu ev sinema sistemi multimedia ses sitemi deil ama çeşitli dönüştürücü aparatlarla PC bağlantısını da kurabilirsin olay tam olarak şöyle olacak 5.1CH destekli bir DVD ffelan warsa onun arkasında 5.1 çıkışlarını yani beyaz ve kırmızı olurlar onları senin sobwoferın arkasındaki input yazan deliklere ortadakilere vereceksin hangisini hangisine verdiğin çok önemli deil dirsenin girişin o ortadaki dediğim gibi bu ürün EV Sinema Sistemi dir. MUltimedia Ses Sistemi Deil ıo dier kabloda işte dediğim gibi çeşitli bir dönüştürücü aparat onu kullanarak sadece 2 kanala ses vereblirisn sanırım anladığım kadarıyla tabi tam görmedne konuşluyoruz yanlışlarım olabilir

AMD Rulezzz =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam...

extra kabloların hepsini götür başka bi yere koy..

Output kısmına, extra hoparlörleri tek tek tak...

sonra input kısmına bilgisayardan gelen kabloları tak...

eğer ses bi kısmından gelmiyorsa hoparlörlerin, pcnin 5+1 ayarlarını yap...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Eğer Renk görü değil sen ya da ingilizce Right - Left 'leri bilmesen bile deneme yanılma yöntemiyle bu konuyu çöze bilirsin :S

ne kadar beleşcisiniz :S

(5+1 pc ayarı nasıl olcak desen sadece anlardım ekolayzer falan bir az karısıktırda) 

Toplam Hit: 1016 Toplam Mesaj: 6