5.1 Hoparlör Ve Ses Kartı Önerileriniz
-
Arkadaşlar spor salonunda kullanılmak üzere 5.1 hoparlör alacağım.şuan creative 4.1 kullanıyorum fakat artık ömrünü tamamladı.ilk tavsiye isteğim crative harici onun kadar iyi olan 5.1 ler varmıdır?2.si de ses kartı da almak istiyorum.ses kartı alırken neye dikkat etmek gerekir?
-
logitech z5500 tabiki :) ses kartında creativenn orta dereceli bi modeli olabilir hocam uzun soluklu kullanırsın.
-
hocam bütçemin cok cok üstünde bu ya.harika bişeymiş
-
Bisses genemi sen banada aynısını yaptın :D
hocam t6060 almanı şiddetle tavsiye ediyorum ses kartı olarak bulabilirsen audigy 2 zs al bulamassanda audigy value 24 bit 7+1 ses kartı alırsın :) -
Benim almak istediğim alet bu hoca ses kartını bilmem ;
http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=17543&ad=LOGiTECH-X-530-5.1-SiYAH-Hoparlorler
-
bende CREATIVE INSPIRE T6160 ile LOGITECH X-540 5+1 arasında kaldım ya
-
Wizard bunu yazdı:
-----------------------------
bende CREATIVE INSPIRE T6160 ile LOGITECH X-540 5+1 arasında kaldım ya
-----------------------------
hoca bu ikisi arasında kalıyosan tabiki x540 -
peki x540 ı aldık.ses kartını alırken neye dikkat etmek gerek
-
ses kartı konusunda o kadar kafanı yorma senin alacağın kart orta düzey iyi bişey istiyosan audigy2 zs dir yok gene güzel çalsın onboarda talim etmeyelim diyosan audigy value 7+1 alır kullanırsın
yok ileri düzey kartlardan almak istiyosan x-fi serilerine bakarsın -
her zaman dediğim gibi ses sistemlerine kesinlikle karşıyım.on sene önce aldığım bir philips kasetçalar var.ayrıca anfi olarakta kullanabiliyorsun.1 adet basit bir woofer ve 2 adet uydu kolonu diye tabir edilen bu hoplarlörleri bu anfiye bağladığımda çıkarttıkları ses piyasada dolaşan 4 artı bir creative leri ezip geçer.yani tavsiyem ses kartı aldığında basit bir anfi ve hoparlör alırsan pişman olmazsın.