5+1 Ses Sistemindeki İlginç Sorun?
-
arkdaşlar cızırtı var sesde . fakat şöyle bu zaten klasik bir sorundur biliyorum çeşitli nedenlerden olabilir.
fakat bende windows üzerinde hangi medya oynatıcı ile açarsam açayıım cızırtı veriyor kulaklık ile dinlesem sorun yok. ilk etapta sorun hoporlor gibi gelsede.
mesela bira.fm den filan dinliyorum o zaman sorun yok. ne yapmam lazım anlamadım.sorun nerde olabilir nereye yönelmem lazım?
-
Codek :)
-
ne model ses sistemi var sende müdür
-
elektrik kaçağı sesi olabilir
-
-
enerji kablosunu prize ters çevirip tak topraklama sorunu gibi anlattıgın durum.
-
Bende de aynı sistem var ara sıra saçma sorunlar yaratıyor.
Normalde ses ayarını elle sıfır noktasına getirdiğimde ses çıkmaz hatta baya açmak gerek ses almak için ama şu an sıfır noktasında duyulur ses çıkıyor ve bazen şarkıda ses yükselip alçalıyor nedenini çözemedim.
Vu meter programı da var bende önceden arkadaşın farklı model Logitech ile sorun yoktu şu anda onda da şarkı vs açtın mı herhangi bir şey olmuyor bu sistemden değil gibi geliyor bana ama onu da anlayamaıdm.
-
topraklama yaptırın veya öle bir fiş kullanın...bunun yanında pc den ses sistemine giden kabloyu kaliteli bir kablo ile değiştirin...3-4 tlik kablolar iş yapmaz...