5130 Xpressmusic

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek

Hocalar bir arkadaşımdan bu telefonu alacaktım telefon kutudan daha yeni çıkarılmış gibi..Bir kere düştüğünde ekranı değiştirilmişti..Geçen gün telefon şarjın bittiği uyarısını verdikten bir süre kapanmış ve bir daha da açılmamış..Şarja takıyoruz şarj almıyor..Sizce sorunu ne olabilir bir tanıdığıma sordum bataryadandır dedi ama arkadaş bataryadan değil dedi..Sorunu tahminen nedir ve kaça patlar yardımlarınız için teşekkürler saygılar..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

yagiztektas bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocalar bir arkadaşımdan bu telefonu alacaktım telefon kutudan daha yeni çıkarılmış gibi..Bir kere düştüğünde ekranı değiştirilmişti..Geçen gün telefon şarjın bittiği uyarısını verdikten bir süre kapanmış ve bir daha da açılmamış..Şarja takıyoruz şarj almıyor..Sizce sorunu ne olabilir bir tanıdığıma sordum bataryadandır dedi ama arkadaş bataryadan değil dedi..Sorunu tahminen nedir ve kaça patlar yardımlarınız için teşekkürler saygılar..

hocam bi bilgisayara pc suite kur sonra ordan telefonu güncellemesi yoksa bile güncelle tekrar..

sonra açılırsa donanımsal bişey ama sanmam /:

ekran kenarını ayarlayan yerler var.. 6630,n70 felan gibilerde düşünce açılmama değilde beyaz ekran çıkıyordu bunlarda da bu var tahminen 30'a felan yaparlar.. ama kaliteli malzeme kullan de orjinal de biraz daha tuzlu ama en azından sonradan sorun yaratmayacak bişey olur..

kolay gelsin..

172* & 05-18-10 17:3x..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek

Hocam aslında olay şu..Benim telefonu alacağım arkadaştan 100 TL alacağım vardı..Cuma günü evine gittim,kalkmama 15 20 dakika kaldığında elinde bu telefonla geldi..telefona baktım içini dışını inceledim tertemiz bir cihaz..Daha sonra bana ; '' Kanka bu telefonu satıp senin paranı verecektim ama bir şey oldu açılmıyor telefon..Dün batarya zayıf diyordu daha sonra kapandı ve bir daha da açamadım.''dedi..Ben de bana ver kanka ben kullanırım ya dedim..''Tamam kanka yaptırayım veririm ihtiyacın varsa..Telefoncular 130 140 veriyor normalde buna ama sana kıyağım olsun..'' dedi.Ben evden çıktıktan yaklaşık yarım saat sonra kendisi de avrupa yakasına telefoncu olan kuzenine gidecekti..Dedim ver ben yaptırayım burada..''Yok kanka benim kuzen telefoncu burada 10'a yapıyorlarsa orada bana 5'e yaparlar,telefonu servise yollarım..'' dedi..Cuma akşamı gitti,Cumartesi günü telefonu verdi,Pazar akşamı da Anadolu Yakası'na döndü..Biraz önce mesaj attım; Kanka hayırdır telefon geldi mi? dedim. ''Evet kanka geldi de yapamamışlar,çok uğraştık yapamadık dediler'' dedi..Daha sonra babası telefoncu olan başka bir arkadaşıma danıştım büyük ihtimalle bataryadandır dedi..Telefonu alacağım çocuğa bunu ilettiğimde ''Hayır kanka değil.''dedi..Şimdi benim anlamadığım şey şu kuzenin ya da bir başkası farketmez..Telefoncu telefonu servise gönderdiğinde benim bildiğim minimum 1 hafta maksimum 30 gün içerisinde telefon servis tarafından geri yollanır..Bu arkadaş Cuma günü gidiyor,Cumartesi telefonu veriyor,Pazar dönüyor,Pazartesi günü gece mesajlaşırken telefonun geldiğini söylüyor ve çok uğraşılmasına rağmen yapılamadığını söylüyor..Telefonu hadi diyelim 1 gün içerisinde servise aldılar..Peki ya eline nasıl ulaştırdılar tutup da kargoya verecek halleri yok ya..Bence Cuma günü ben gittikten sonra telefonu vermekten vazgeçti..Hem 30 40 yoluma bakarım diye düşündü..Telefonu da götürmedi..Belki vazgeçerim diye bana böyle bir yalan uydurdu..Fakat vazgeçmedim ver bana ben baktırırım telefoncuya dedim mecbur kaldı sanırım,tamam dedi..Aklıma gelen şey tamamen bu..Lütfen düşüncelerinizi yazın..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

ya amma hikaye yazdın kardeşim ya. ne telefonmuş aq gece gece komedi gibi. =) sölemişse sölemiş yalanı bura gelip nie anlatıyon =) hiç üşenmemiş yazmışın satır satır

#karipçin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

bu ola biliyor ben servise verdim telefonu birsürü iş var dediler yetişmmesi zor ben bir abimi aradım akşam aldım telefonu yaklaşık 3 saat sonra ama arkadaşın paso yalan atıyor sanki sana

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

VagaTroy bunu yazdı:

ya amma hikaye yazdın kardeşim ya. ne telefonmuş aq gece gece komedi gibi. =) sölemişse sölemiş yalanı bura gelip nie anlatıyon =) hiç üşenmemiş yazmışın satır satır

Beğenmediysen bakmazsın görmezsin yazmazsın 2le hocam?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 1337 Toplam Mesaj: 6