5200 Hafıza Kartı Ve Arama Sorunu
-
5200 telefonum mevcuttur ve 2 3 sorunla karşı karşıyayım kullanan veya sorun hakkında bilgisi olan arkadşalardan yardım bekliyorum :S
1- Telefonda Sim kartta ve benim Hafıza kartında numaralar war yada sadece sim kartta var bilemiyorum :S birisi beni aradıgı zaman kimi kişilerin sadece cep telfonları görünürken kimilerininde isimleri çıkıyor normalde arayan kişinin kaydı telefonda mevcut ama ismi gözüküyor bu Hafıza ve sim kartla mı ilgili yoksa başka bi ayar mı war?
2- Birde menüleri dolaşırken telefon numaralarını hafıza kartına kaydeti seçmek istedim (Sim cart yazıordu rehberde Kayıt yeri olarak) fakat güvenlik kodu dedi bende telefonu biladerden almıştım fakat kendisi 4 tane sıfır oldugun söledi ama o değil şifreyide bulamıyoruz bunu nasıl değiştiriz yada bir yolu war mı :S normalde pc den falan ulaşılıyor Card a ama bi yerlerden şifrelenmiş o nasıl yapıcaz bilgisi olan war mı acaba?
Anlatamamış olabilirim , Warsa anlamadıgınız yer istediğinizi sorun detaylı açıklayım :S
-
cevap veren olamamış belki görmeyen müridler wradır :/
-
1 aynı numara 2 farklı isimle kaydedilmiş olabilir. nokialar yappıyo bu problemi ( aynı isimde olabilir)
2 12345 tir nokianın default güvenlik kodu
3 ne problemli adamsın amk :D