5800 Güncelleme Sorunu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

elimde 5800xm kırmızı olanından bir tane var ve ayarlar>telefon>telefon yönetimi>cihaz güncellemeleri deyip güncellemelir açıyorum v52 güncellenmedi diyor ve duydum ki 5800'ın yeni sürümü çıkmış bende neden olmuyor bilginiz var mı arkadaşlar ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

bilgisayar la güncellemeyi dene hocam ?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

denedim yine en güncel sürüm v52 olarak gösteriyor ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

güncel son sürüm v60
    *#0000# yap  orda kaç göstercek kontrol et
    telefon üstünden güncellee yapamıyorsan ovi suite üstünden dene  ordanda yapamıyorsan  
    phonex ile ülke kodunu değiştirp güncelleyebilir veya navifirm kurarak direk kod ve renk seçip onun üstünden firmware update i yapabilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

hocam *#0000# yap güncellemeyi ordan yap

Edit:söylenmiş zaten

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek

hacım yükle v60 c6 fw c6 görselliğinde kullan eğer fazla oyun uygulama meraklısı değilsen hatta bella versiyonları bile var bi jaflık işi var..

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

abiler ben phoenix işiyle yapmayı denedim RM-356 diye indirdim içindekiler var fakat phoenix'e bir türlü gelmiyor dediği klasöre atıyorum ama tık yok :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

dostum aşağıda verdiğim link i indir.   RM-356 nın Setup olanıdır. bunu kurduktan sonra.  jaf programı ile  gereken ayarları yaparak Listesden  5800 ı seç  ve yükle

Edit:

Linki Vermeyi Unutmuşum :D    Kendi Uploadım

http://speedy.sh/Y98cR/RM-356-EMEA-52.0.007-v15.0.exe

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam sen yapamıyorsun onu telefondan bildiğim kadarıyla ben servise verdim adamlar kurmuş oviden yaparsan v52 en son sürüm geçen hafta bakmıştım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1491 Toplam Mesaj: 9