5800 Güncelleme Sorunu ?
-
elimde 5800xm kırmızı olanından bir tane var ve ayarlar>telefon>telefon yönetimi>cihaz güncellemeleri deyip güncellemelir açıyorum v52 güncellenmedi diyor ve duydum ki 5800'ın yeni sürümü çıkmış bende neden olmuyor bilginiz var mı arkadaşlar ?
-
bilgisayar la güncellemeyi dene hocam ?
-
denedim yine en güncel sürüm v52 olarak gösteriyor ?
-
güncel son sürüm v60
*#0000# yap orda kaç göstercek kontrol et
telefon üstünden güncellee yapamıyorsan ovi suite üstünden dene ordanda yapamıyorsan
phonex ile ülke kodunu değiştirp güncelleyebilir veya navifirm kurarak direk kod ve renk seçip onun üstünden firmware update i yapabilirsin. -
hocam *#0000# yap güncellemeyi ordan yap
Edit:söylenmiş zaten
-
hacım yükle v60 c6 fw c6 görselliğinde kullan eğer fazla oyun uygulama meraklısı değilsen hatta bella versiyonları bile var bi jaflık işi var..
-
abiler ben phoenix işiyle yapmayı denedim RM-356 diye indirdim içindekiler var fakat phoenix'e bir türlü gelmiyor dediği klasöre atıyorum ama tık yok :S
-
dostum aşağıda verdiğim link i indir. RM-356 nın Setup olanıdır. bunu kurduktan sonra. jaf programı ile gereken ayarları yaparak Listesden 5800 ı seç ve yükle
Edit:
Linki Vermeyi Unutmuşum :D Kendi Uploadım
http://speedy.sh/Y98cR/RM-356-EMEA-52.0.007-v15.0.exe
-
hocam sen yapamıyorsun onu telefondan bildiğim kadarıyla ben servise verdim adamlar kurmuş oviden yaparsan v52 en son sürüm geçen hafta bakmıştım