5800 Wifi Sorunu
-
5800 Xpressmusic telefonum var güncelleme yaptıktan sonra wireless kullanamadım. Güncellemeden önce giriyordum fakat şimdi ııh yok :) yardım ederseniz müteşekkir olacağım :D
-
version düşür.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------version düşür.
-----------------------------senin gibi telefoncunun ben :))
hoca wifiye hiçmi bağlanmıyor yoksa ttnet gibi bağlantılarda sertifika hafatı gibi hatalarmı alıyorsun yada bağlanıyor diyor bağlanmıyormu?
-
formatlayıp dene bide türkiye için resmi sürüm v52 bazı ülkelere v6 çıkmış bende yüklemek itiyorum fakat güvenilir bi rom bulamadım
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------formatlayıp dene bide türkiye için resmi sürüm v52 bazı ülkelere v6 çıkmış bende yüklemek itiyorum fakat güvenilir bi rom bulamadım
-----------------------------v60 yüklü 5-6 ay oldu çıkalı sorunsuz çalışıyo bende
-
servisler yükleyebiliyor v62 yi filan
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------formatlayıp dene bide türkiye için resmi sürüm v52 bazı ülkelere v6 çıkmış bende yüklemek itiyorum fakat güvenilir bi rom bulamadım
-----------------------------v60 yüklü 5-6 ay oldu çıkalı sorunsuz çalışıyo bende
-----------------------------güncellmelere bakıyom hiç bi güncelleme yok diyor
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------güncellmelere bakıyom hiç bi güncelleme yok diyor
-----------------------------dediğim gibi sadece servisler yüklüyor gönderin teknik servise donuyor diye v62 yapıp gönderiyorlar
-
buzaman kadar nokiadan başkasını kullanmadım son telefonumda 5800 şuanda bunu kullanıyorum baya sorunlu cıktı bu model bende telefonu ilk aldıgımda wifiden internete baglanamamıştım üst sürüm gelince sorun çözülmüştü şimdide soguk havalarda telefonun ekranı titremeye başladı havalar ısınsın satıcam telefonu bundan sonrada nokia ile birdaha işim olmaz htc teller cok hoşuma gidiyor bundan sonra android telefon alıcam sende en kısa zaman elinden cıkar teli
-
@goldfinger hocam hardformat yaptım 2-3 defa yemedi,
@dj_alper wifi hiç bağlanmıyor hocam görmüyor bile o derece :)
edit: sürüm v60.0.003