5.=BEŞİNCİ Yıldızımızla İlgili
-
arkadaşlar ben 88 doğumluyum bu kafayla o zamanları hatırlıyorum (: ilk 3. yıldızı da galatasaray takmıştı senesine baktımda 2001-02 senesinde İLK 3. yıldızı takmıştık, YİNE 2014-15 senesinde İLK 4. yıldızı takmıştık diyebiliyorum çünkü kazamdan dolayı 2013 ağustos'tan 2014 ağustosa kadar bilinçsiz yatıyor muşum bu dönem, kazam öncesi ve sonrası ortalama 2 sene zaten shift+delete sinlinmiş durumda (: bu yüzden 4. yıldızın ilk zamanlarını hatırlayamıyorum, veee İLK 5.=BEŞİNCİ yıldızı da biz taktık (: hazır tam yıldız muhabbetindeyiz bize en yakın 2 takımcıklar daha 3.=üçüncü yıldızdalar :D sizlerin daha çoook çalışmanız lazım :DDD
https://images.app.goo.gl/Sr5T5N3J4N7K2SWr5
bu yüzden ban yemem inşallah hemen savunmaya geçeyim (: ' İLK 5. yıldızı başka takımlardan biri taksaydı o takımın taraftarı da böyle paylaşım yapardı (((: madem biz yaptık bizim dıııııııııııııt öter :D (; saygılar (:
-
Hocam bir takımın şampiyon olup sevinerek konu açıp acayip şeyler yazıp kutlama yapmak ... ne biliyim ya... ayna karşısında 31 çekmekle yemin ederim farkı yok. takım tut ne biliyim spor izle ama ne biliyim böle gelip acayip sevinmeler hofff. hele hele dün akşam konvoy yapanlar sike sürülcek akıl yok. maç izliyormuyum bazen . takım tutuyormuyum hayır. Memleketin anası sikilmiş biz hala 3 yıldız 6 yıldız 99 yıldız . milletin donu yok hala +1 yıldız felan. Tanıdığım bizzat uyuşturucu bağımlıları var bak yemin ediyorum türkiyedeki taraftarlardan daha efendiler :D
-
Bir Beşiktaşlı olarak tebrik ediyorum.
-
Tebrikler...
Tiyatrosever bir arkadaşın olması güzel.
Malum. Toplumlar sanatsız gelişemez...
-
5 yıldızı takınca ne degişiyor merak ettim.bok gibi hayat .galatsaray şampiyon olmuş.hep başkalarının başarısını kutluyoruz.
-
memleketin anasini sikilmis, ulkenin en buyuk sehrini ulkenin belki bagimsizligini etkileyebilecek kadar kuvvetli bir deprem bekliyor, 45 ogrenci tutuksuz sekilde hapiste, ulkenin en buyuk sehrinin secilmis belediye baskani ekibi ile kanunsuz ve adaletsiz bir sekilde hapiste, enfilasyon cumhuriyet tarihinin neredeyse gozle gorulur en kotu zamanlarini yasiyor.
Turkler kendi ulkesinde 2. vatandas olmus, rte tekrar secim kazanmak icin apo ile anlasma yapmis.
Bu atmosferde gundemi futbol olan net aptaldir.@ajan1111 bunu senden bagimsiz soyluyorum, hadi senin kendince aksine bir sey yapamadigin saglik sorunlari sebebiyle kafani futbolla dagitmaya ihtiyacin olabilir ama dun gece konvoya cikan ne kadar akp secmeni olmayan gs li varsa kafasini sikeyim.
Antikky tarafından 19/May/25 16:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Merhabalar hocam,
5.yıldızınıza sokayım.
İyi günler :)