5Gb A Kadar Video Paylaşım ! ! ! (Filim Paylaşmaı Sevenler İçin )
-
ilk olarak megavideo sitesine giriyoruz bir hesap açıyoruz ve yükle diyoruz ardından

sorusu sobaborusu olanlar istediklerini yazabilirler :P
-
iyi hoşta...Aklıma bise takıldı :D
ben buraya video deil de mesela mp3 eklesem...ama rar'lı halde :| ve sifreledim rar dosyasını =)
nasıl anlicaklar ?
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------iyi hoşta...Aklıma bise takıldı :D
ben buraya video deil de mesela mp3 eklesem...ama rar'lı halde :| ve sifreledim rar dosyasını =)
nasıl anlicaklar ?
-----------------------------şimdik müzik paylaşmak istiyorsan zaten megaupload.com en iyi paylaşım sitesi + olarak bende müzik paylaşıyorum şöle yapıyorum video upload sitesine ekleyeceksem herhangi bir video düzenleme programına müziği ve istediğm bir resimi ekleyip birleştiriyorum ve download link ini üstte yazıyorum =)
yapmak istediğin başka bişi senin istediğini pek anlamadım :D
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------iyi hoşta...Aklıma bise takıldı :D
nasıl anlicaklar ?
-----------------------------şimdik müzik paylaşmak istiyorsan zaten megaupload.com en iyi paylaşım sitesi + olarak bende müzik paylaşıyorum şöle yapıyorum video upload sitesine ekleyeceksem herhangi bir video düzenleme programına müziği ve istediğm bir resimi ekleyip birleştiriyorum ve download link ini üstte yazıyorum =)
yapmak istediğin başka bişi senin istediğini pek anlamadım :D
-----------------------------pardon yaw :D ben rapid tarzı bi site sandıydım :D direkt izlenebilen bi video sitesiymiş :D
şimdi çaktım mevzuuyuu :|
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------i
-----------------------------pardon yaw :D ben rapid tarzı bi site sandıydım :D direkt izlenebilen bi video sitesiymiş :D
-----------------------------megaupload megavideo megafilirt bunların hepsi aynı şirkete bağlı kaçgündür haklı olarak reklamını yaptım megaupload a 500mb a kadar upload yapabilirsin :D yeni örendim ki 500mb üstü upload ları sadece pre hesaplar indirebiliyormuş : (
-
PanxeR bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------megaupload megavideo megafilirt bunların hepsi aynı şirkete bağlı kaçgündür haklı olarak reklamını yaptım megaupload a 500mb a kadar upload yapabilirsin :D yeni örendim ki 500mb üstü upload ları sadece pre hesaplar indirebiliyormuş : (
-----------------------------elinde patladı konu
-
Glaxoks bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------elinde patladı konu
-----------------------------ne ?!? 500 mb de az değil hani 5 x rapid :)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------ne ?!? 500 mb de az değil hani 5 x rapid :)
-----------------------------boşver onlar anlamazlar rapid = amele's share rapid ci = amele :D