folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 5Ghz Bant Planı Kısıtlamalarına Takıldım. Nasıl Aşarım?

5Ghz Bant Planı Kısıtlamalarına Takıldım. Nasıl Aşarım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Merhaba.

Ubiquiti nin 5ghz, Gain 25db Access Pointini aldım ancak Türkiye yi işaretlediğimde çıkış gücü 2db veriyor. 2db ne ya kim hangi kafarla yapmış bu planı. 2mw bile değil. Ülke değiştirdikçe çıkış gücü limitleri de değişiyor ancak her seferinde yeniden başlatmak hem uzun sürüyor hemde zor bela bağlandığım ağdan kopmama neden oluyor. EIRP limit diye zormama bir seçenek yapmışlar ama içeriğini değiştiremediğimden çıkış gücü çok düşük kalıyor. Bazı ülkelerde çıkış gücü yüksek ama kanallar çok az hatta 2 kanal olanı bile var. Tıkandım kaldım.

EIRP seçeneğini nasıl inaktif yapabilirim veya en yüksek çıkış gücü hangi ülkelerdedir bilen varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    majestiquo
    majestiquo's avatar
    Erkek

Hocam ap lerde en yüksek çıkış gücünü genelde china veriyor lakin çoğu ap lerin controlleri artık europe ülkelerinde europe ayarlarından başkasının kullanılmasına izin vermiyor. Eğer china seçebilirsen kapsama alanını baya genişletebilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

ülkeyi united states secersen maksimumu alir hocam

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

ben bi kere united states seçmiştim 12db den fazla vermediydi sanki. Şu an airos cihaza erişimim. Yok.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

Http://m.en.wikipedia.org/wiki/List_of_WLAN_channels

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

hocam ülke olarak compliance mod var açarsan kısıtlama yok.

Onun içinde putty ile alete bağlanıp küçük bir değişiklik yapman lazım. Google'dan sorgularsan öğrenebilirsin.

Bu gün baktım alete birde konuyu bulamıyordum, holy mesajlarim kısmını eklemiş sonunda buldum. Yeni cevap verebildim. K. Bakma.

DrKill tarafından 30/Ağu/15 14:42 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

hocam ülke olarak compliance mod var açarsan kısıtlama yok.

Onun içinde putty ile alete bağlanıp küçük bir değişiklik yapman lazım. Google'dan sorgularsan öğrenebilirsin.

Bu gün baktım alete birde konuyu bulamıyordum, holy mesajlarim kısmını eklemiş sonunda buldum. Yeni cevap verebildim. K. Bakma.

Bakıcam.  Olmadı parasını verip dd-wrt alırım 

Toplam Hit: 976 Toplam Mesaj: 7
5ghz eirp