5Lirayaal.Com?
-
Sa cemaat-ı TbT..
bu siteyi dün sürferken gördüm dikkatimi çekti..5 ytl ye sitede verilen herşeyi alabiliyorsun cep telefonu kontör veriyo..deneyen varsa tecrübelerini paylaşşın şu sıralar e-ticaret manyaa oldum..
-
Yalan aq xD
Edit//
Tamamen tuzak. Gold üye olman gerekiyo ki talep hakkın olsun.
Talep hakkın oluncada her şeyi satın alamıyorsun. Millet talep ediyor. Edenlrin içinden biri kazanıyor ki o da kendi adamları olacaktır.
Olan senin gold üye olmak için verdiğin paryaa olacak :|
-
bencede yalan
-
PLAYSTATION 3 (40GB) bu 5 ytl se bende zeki müren :D
-
bencede yalan ama denemediğim için kesin yalan demiyorum bence yalan.
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
senin zeki müren olman iiçin onun 5 lira olmasına gerek yok :D istek varsa hastane masraflarını ben karşılarımbu arada lan anasını satim :| 500 liralik şeyi 5 iraya vercek varsa madcrazy nın hastane masraflarınıda karşılayak :D
-
layn ordan bişeeler alan adamın tekiyle görüştüm adam çatır çatır aliyom dio:D bide size soriim dedim..kendi adamları alıyo dienlere yanıtım.beyler altivi yi bilirsiniz sahipleri mapusta şimdi onlarda kendi adamlarına aldırıyorlardı vakti zamanında ondan kapandı.ama benim bir arkadaşım ordan laptop aldı..yane ole bişe warsa war ama alınmıyo da değil.ben 1 aylık denicem teklif hakkı kazancam snra bakacam harbiden alınabiliosa devam ederim olmassada 20 30 lira bi zararım olur en fazla.dert değil o.bide köntör fln alırım en karlısı o vede sağlam yani çünkü kazanılan ürün hiç bi şekilde iade edilemez diyo yani bozuk çkarsa avuçladık:D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Madcrazy bunu yazdı:
senin zeki müren olman iiçin onun 5 lira olmasına gerek yok :D istek varsa hastane masraflarını ben karşılarımbu arada lan anasını satim :| 500 liralik şeyi 5 iraya vercek varsa madcrazy nın hastane masraflarınıda karşılayak :D
-----------------------------la cahal insan o 900 ytl :F
pileysiteyşın üç :F
-
altivi.com benzeri üçkağıtçı bir site altiviyi Mali Polis bundan 1-2 ay önce basmıştı adamların herşeyi ortaya çıktı.
-
la kimse sölediğin adamın birine sölede helalinden 5 deil 100 kağıt çalışır şu ps3 e :)