6 Yaşındaki Yeğenim İçin Pc Oyunları
-
aynı dertten müzdarip olanlar varsa hem faydalanır
arkadaşlar yeğenim pc manyağı oyun yğklğcem oynasın ama internetten flash tabanlı değil exe olarak kurulabilir oyunlar lazım ama basit şeyler
araba yarışı ve sağdan soldan adam çıkıp mousela nişan alıp ateş edeceği tarz olucak klavyeden ilerleme olmayacak
bu tür basit oyunlar lazım
-
Bilgisayarına indirebileceğin basit flash oyunları tavsiyemdir...
veya morhuhn gibi oyunlar
-
Araba yarışı için need for speed serisinden herhangi biri vurdulu kırdılı içinse cod 2 yükle gitsin hocam
-
aynen ya bu morrhun ne oynardım iyi oldu hatırlattığın sarayım biraz :)
hocam nasıl yapıcam pcye inen flash oyunları nerden bulurum
-
GTA Vice City kur, biraz oynayıp göster sonra bağımlısı olursun, ben küçükken çok feci bağımlısıydım.
-
Tnrsk bunu yazdı
aynen ya bu morrhun ne oynardım iyi oldu hatırlattığın sarayım biraz :)
hocam nasıl yapıcam pcye inen flash oyunları nerden bulurum
www.google.com
-
stabilo bunu yazdı
Araba yarışı için need for speed serisinden herhangi biri vurdulu kırdılı içinse cod 2 yükle gitsin hocam
hocam şöyle diyim masaüstü exeye tıklayınca mesela enter enter yapıp direkt oyuna dalması lazım oyun bitti diyelim seçenekler çıkıyo entera basıp restart oyuna devam etmesi lazım çocuk anlamaz yazılardan ben ona dicem sürekli buna bas oyuna girer diye o da enterlayıp yardırıcak çünkü başında değilim sürekli basitten kastım birazda bu bas entera gir oyuna
-
Chicken Invaders 3
-
Ulan kimse 6 yaşındaki cocugun bilgisayar degilde sosyal ortamlara alismasi lazim..