folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 60 Gb Harddiskim Var Makina 30 Gb Görüyor. 40 Gb Harddiskim Var Makina Onuda 30 Gb Görüyor. Yardııım...

60 Gb Harddiskim Var Makina 30 Gb Görüyor. 40 Gb Harddiskim Var Makina Onuda 30 Gb Görüyor. Yardııım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek
    Benim makinada bi 60 gb lik, bi 40 gb lik, bi de 20 gb lik harddisk var. Bilgisayara takıyorum 60 lık harddiski 30, 40 lık harddiski de 30 gb görüyo. Ben bunları nasıl düzeltebilirim acaba? Bilgisayarda dirhem yer kalmadı. Yardım edebilirmisiniz?

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    Bad sectör vardır Hdd Regenötör le bi tarat derim

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek
    Eklemem lazım: harddiskin üzerinde jumper ayarları var.Limit to capaticy 32 gb ayarı var. Ben bu ayarın dışında ayarlar yapıyorum ama sonuç aynı ben ne yapabilirim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    bilgisayarım sağ klik yönet sol klik depolama >disk yönetimi
    biçimlendirmediğin parçayı göreceksin burada
    biçimlendirirsen kullanabilirsin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek

hocam senın alet 30 gb a progrmlanmıs:D

neyse o ısın sakası.sanırım eskı bı alet cunku bad sektor olasılıgı;

hard disk çalısma sıcaklıgınn asırı yuksek olmsı,nemli ortam,diski çalısır durmdyken yere düsrmen, bir yere carpman,zamnla yıpranması, disk yüzeyndki korozyonlar  tipi olaylarda gorulur.yani fiziksel bı olay.uretucu fırma hatasını ekleyelım.eger aletin yaslı oldugunu weya darbeye maruz kaldıgını dusnuysan aldıgın yere gotrmekten baska bı care gelmıyo aklıma. ama dersenkı yenı we badıreler atlatmadı.. bı aletı gozden gecırebılsın.bunun ıcın windows un denetleme sısrtemı chkdsk komutunu. kullanabilirsin.baska bı alternatıf de yanlıs yondelerdırmek ıstemem ama sanırım  hd tune adında werı aktarım hızını,ısısını,pergormansını we durumu hakkında almanda yardımcı olcak bi program wardı..

GranT Me SerEnity!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek
    WebCrow bunu yazdı:
    -----------------------------
    bilgisayarım sağ klik yönet sol klik depolama >disk yönetimi
    biçimlendirmediğin parçayı göreceksin burada
    biçimlendirirsen kullanabilirsin

-----------------------------
    çok saol ama olmadı. Ama çok sağol

Toplam Hit: 1068 Toplam Mesaj: 6