6220 Classic Orjinal Kapak
-
Bulunduğum ilde orjinal kapak bulamıyorum nette de araştırdım aynı fiyat 10 lira birşey..
yan sanayi ürün kullanmak istemiyorum Telefoncu arkadaşlar varsa aramızda bir el atsın. Nokia orjinal kapaklarının üstünde bandrol var aynen öyle birşey çakması elimde kalır 2 günde sürekli kapak değiştirmek istemiyorum
+ istanbul kvk'da varmıdır ?
netten alışveriş yapmak istemiyorum bilgisi olan varsa yönlendirirse sevinirim parası sorun olmaz
fiyat ve nerden temin edebileceğim konusunda yardımcı olanlara teşekkür ederim :)
not : telefon almak isteyipte bu cihazla ilgili sorularınız varsa yanıtlayabilirim. -
up's ..
-
cevapda vermiyolar artık sana :D
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
Bulunduğum ilde orjinal kapak bulamıyorum nette de araştırdım aynı fiyat 10 lira birşey..
yan sanayi ürün kullanmak istemiyorum Telefoncu arkadaşlar varsa aramızda bir el atsın. Nokia orjinal kapaklarının üstünde bandrol var aynen öyle birşey çakması elimde kalır 2 günde sürekli kapak değiştirmek istemiyorum
+ istanbul kvk'da varmıdır ?
netten alışveriş yapmak istemiyorum bilgisi olan varsa yönlendirirse sevinirim parası sorun olmaz
fiyat ve nerden temin edebileceğim konusunda yardımcı olanlara teşekkür ederim :)
not : telefon almak isteyipte bu cihazla ilgili sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
-----------------------------hocam ilindeki telefoncuya söyle getirtsin.Belki üzerine 3-5 kuruş atar.
-
nokia bayilerinden istet hepsi getirir.Ama orjinali tuzlu olur biraz.
-
tuzlu olma ihtimali çok yüksek :D n73 un orjinal tuş takımına kvk 90 lira istedi :D
-
1. sınıf çinler var ayrıca.Ben nokia 5700 de kullanıyorum.Bir tek arkadaki müzik tuşlarında bi yeri tam kopyalayamamışlar sorun çıkmıştı:D onun yerine de eski parçasını taktım gayet cuk oldu.
-
konu hortlar .. :|
unutkanlıktan neyse ..
@Trzes' im :D
takmama gibi olaylar yok la :D aradaki zamanlara bak .. millet okumamış .
@sLeymN
kvk için sana başvurucam ..
@heza
bir tane sağlam telefoncu yok tekirdağ'da telefonun kapağını değiştireyim derken makinayı katledenleri biliyorum :D
@ tuz_ruhu_03
hoca konu telefonumsa isterse orjinal fiyatı olsun yinede o makinanın o kapağı değişecek .. D:D
fiyat sorun olmaz :) ( ki bu aydan sora olmaz :D ) -
bu telefon bendede var arabistandan almıştım
tuşları çok zayıf haberiniz olsun :)