6300 Kulaklığını Görmüyor ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sıfır 6300 aldım 4 ay oldu fakat kulaklığını görmüyor. bu olay sadece bende mi oldu yoksa başka kimsedede bu sorun varmı kulaklığı taktığımda hiç bir tepki vermiyor. telefondan anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim..

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    Ben satıcıyım böyle bir problemin cihazın genelinde olduğunu görmedim ben sen de ortaya çıkan bir sorun diyebiliriz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMyELi
    SaMyELi's avatar
    Erkek

Yok kardeşim bende de var 6300 bazen aynı sorunu bende yaşıyorum.Giriş kızmına saülam bir şekilde üfledikten sonra sorun gidiyor oda olmadı kapa-aç yapıyorum kendine geliyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    uplayalım lazım olur.

Bu sorun sanırım genel. Çünkü çok yerde karşılaştım bu tür yazılarla. Kulaklık kablosunu bastırarak sokmak gerekli. Destekli sokacaksın yani (:
    Gece yatarken müzik dinlemek çok keyifli oliy

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
     hocam benim kulakluk bozulmuştu :D seninki işe yaramıyor galiba bana gödnersene :D:D:D:D

dışarda çok ses var içerde uzay.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Hocam aynı durum oldu, servise garantiye verdim toz dolmuş içine takımı yeniledik dediler. Şantiyede staj yapıyordum, olabilir dedim geçtim.  Yaklasık 9 aydır sorunsuz çalısıyor.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 1735 Toplam Mesaj: 6