6300 Telefon Kapalıyken Şarj Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    arkadaşlar. 6300 aldım geçenlerde. telefon açıkken çok güzel şarj takıldığını algılayıp şarj ediyor. ama telefon kapalıyken şarja taktığımda herhangi bir şarjla ilgili yazı-ışık çıkmıyor ekranda bi değişiklik olmuyor. acaba bunun bi özelliği mi (çok mantıksız), ayarı varmı yoksa o öyle görükse bile şarj edermi? ya da telefon mu arızalı? garantisi var.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ekran ışığı yanmaz dikkali bakarsan batarya işaretinin inip çıktığını görürsün

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    ekran ışığı yanmaz dikkali bakarsan batarya işaretinin inip çıktığını görürsün

hemen deniyorum hocam :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ekrana bak ışık yanmaz ama ilk taktığın anda 2-3 saniye sonra belli belirsiz bi nokia yazısı çıkabilir.Bide dj yin sölediği gibi batarya simgesi dolum işaretini gösterir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    yok hocam. tel kapalıyken şarja takınca ne bi simge çıkıyor ne şarj işareti. çok dikkatli baktım. bütün tuşlara bastım yine değişiklik yok. ama teli açar açmaz başlıoo şarja

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

hocam şarjı bitir sürekli müzik dinleyip oyun oyna biter sonra şarja tak uyu sabah aç şarjsızsa hala git pili değiştir şarj olmuşsa versyon kıtlığıdır sorun değil..

edit: olursa da olmazsa da bu mesajın karşılığını mangal partisine gelmeni talep ediyorum .d 

172* & 05-18-10 17:3x..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

HuznunHikayesi bunu yazdı:
    hocam şarjı bitir sürekli müzik dinleyip oyun oyna biter sonra şarja tak uyu sabah aç şarjsızsa hala git pili değiştir şarj olmuşsa versyon kıtlığıdır sorun değil..

son çare onu denicem hocam sağolasın. ama maksadım kullanan ya da bilen biri vardır belki bilir diye sormuştum. eyw ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek
     hocam versyon sorunu olabilir işte çok yaşanmaz bazılarında biraz oynandığında ekran yavaştan kafayı sıyırır geneli böyle zaten çünkü telefonun sistemi java o yüzden çok bişey bekleme (: dediğimi yap bak bide önceki mesaja edit yaptım .d

172* & 05-18-10 17:3x..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

HuznunHikayesi bunu yazdı:

edit: olursa da olmazsa da bu mesajın karşılığını mangal partisine gelmeni talep ediyorum .d 

bir önceki adana buluşmasını aLqoLik ve ben hazırlamıştık ama cenazemiz dolayısıyla gelememiştik. Pazar günü gelmeye çalışacağız. kısmetse geliriz :)

Toplam Hit: 3301 Toplam Mesaj: 9