6300 Telefon Kapalıyken Şarj Sorunu
-
arkadaşlar. 6300 aldım geçenlerde. telefon açıkken çok güzel şarj takıldığını algılayıp şarj ediyor. ama telefon kapalıyken şarja taktığımda herhangi bir şarjla ilgili yazı-ışık çıkmıyor ekranda bi değişiklik olmuyor. acaba bunun bi özelliği mi (çok mantıksız), ayarı varmı yoksa o öyle görükse bile şarj edermi? ya da telefon mu arızalı? garantisi var.
-
ekran ışığı yanmaz dikkali bakarsan batarya işaretinin inip çıktığını görürsün
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ekran ışığı yanmaz dikkali bakarsan batarya işaretinin inip çıktığını görürsün
-----------------------------hemen deniyorum hocam :)
-
Ekrana bak ışık yanmaz ama ilk taktığın anda 2-3 saniye sonra belli belirsiz bi nokia yazısı çıkabilir.Bide dj yin sölediği gibi batarya simgesi dolum işaretini gösterir
-
yok hocam. tel kapalıyken şarja takınca ne bi simge çıkıyor ne şarj işareti. çok dikkatli baktım. bütün tuşlara bastım yine değişiklik yok. ama teli açar açmaz başlıoo şarja
-
hocam şarjı bitir sürekli müzik dinleyip oyun oyna biter sonra şarja tak uyu sabah aç şarjsızsa hala git pili değiştir şarj olmuşsa versyon kıtlığıdır sorun değil..
edit: olursa da olmazsa da bu mesajın karşılığını mangal partisine gelmeni talep ediyorum .d
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------
hocam şarjı bitir sürekli müzik dinleyip oyun oyna biter sonra şarja tak uyu sabah aç şarjsızsa hala git pili değiştir şarj olmuşsa versyon kıtlığıdır sorun değil..
-----------------------------son çare onu denicem hocam sağolasın. ama maksadım kullanan ya da bilen biri vardır belki bilir diye sormuştum. eyw ;)
-
hocam versyon sorunu olabilir işte çok yaşanmaz bazılarında biraz oynandığında ekran yavaştan kafayı sıyırır geneli böyle zaten çünkü telefonun sistemi java o yüzden çok bişey bekleme (: dediğimi yap bak bide önceki mesaja edit yaptım .d
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------hocam şarjı bitir sürekli müzik dinleyip oyun oyna biter sonra şarja tak uyu sabah aç şarjsızsa hala git pili değiştir şarj olmuşsa versyon kıtlığıdır sorun değil..
edit: olursa da olmazsa da bu mesajın karşılığını mangal partisine gelmeni talep ediyorum .d
-----------------------------bir önceki adana buluşmasını aLqoLik ve ben hazırlamıştık ama cenazemiz dolayısıyla gelememiştik. Pazar günü gelmeye çalışacağız. kısmetse geliriz :)