6300 Telefonda Hafıza Kartı Sorunu
-
bende 6300 var 1 gb telefonda dosyaları gösteriyor bilgisayarda göstermiyor ama klasörlerin adını yazınca acılıyor gizli dosyaları gösterdiyom korunan doyalkarı göster diyorum yine aynı bilgisi olan varmı telefondan da fabrika ayarlarına döndüm olmadı şifre falan var diye denedim yine olmadı hatta şifre ekledim kaldırım yani bilgisayarda neden görükmüyor bilgisayrda xp kurulu
-
telefonda dosya saklama programı kullanıyormusun? hafıza kartını pc ye neyle okutuyorsun?
-
telefonun ara kabloyysuyola okutuyom telefonda koruyucu program yok hafıza kartını formatladım bir kaç kez ama aynı
-
edit eşeklik ettim dur :D fotoraf makinen varmı dicektim eger varsa fotoraf makinesiyle biçimlendir hafıza kartını
-
stafurullah hocam valla varda micro okutamıyorum ondan sağol yinede sorun değil ama gıcık oluyor yinede insan sorun ne yada neden olabilir gibisinden.
-
telefon bilgisayar ve fotoraf makinesi çok ilginçtir ki farklı biçimlendiriyor telefon ve pc nin biçimlendirdiği hafıza kartını pc görmeye biliyor ama fotoraf makinesinin kini göryor bide yanlış hatırlamıyorsam 6300 da bole bi problem var kabloda sorun yada güncellemede denir ama genelde değil card reader tercih et hem daha hızlıdır hem daha güvenli
Toplam Hit: 1128 Toplam Mesaj: 6