64 Bit Sistem
-
s.a. arkadaşlar beyin kanamam muhabbetinden sonra evdeki bilgisayarım eskimiş. yeğenlerim falan oynamış bozmuşlar. babam sağolsun alenen bana ikinci el bilgisayar ayarladı. emekli adam altmış küsür yaşında (((: önceden eve yakın hurdacı vardı. orda takılıyodu. zaten bu bilgisayarıda hurda işinden hurdacıdan ayarladı.
bilgisayar dual core E6500 2.93 ghz sistem türü 64 bitmiş. tamam normal winamp winrar falan çalışmayacak 64 bit uyumlusunu indirecem amaaa;
şu 64 bit olayını anlatın hele. 64 bit ne demek? farklılıkları neler? avantajları neler?
-
üzerindeki işletim sistemi ne kurulu şuan
-
hocam 64 bit olması hem 64 hem de 32 bit programları çalıştırabileceği anlamına geliyor.
-
RAM in adresleyebildiği uzunluk daha fazla. İşlemci 32 bite göre birçok işlemi tek adımda yapabilir.
Şöyle düşün;
100 tane araban var, tek şerit yolda mı daha rahat gider yoksa 8 şeritli yolda mı daha rahat gider ?
Bunun gibi. 64 bit 8 şeritli yol.
:))))))))))
-
PanxeR bunu yazdı
windows 7 ultimate.
@csfrt
nasıl yapacam o işi? en bastinden samsung kies varya telefonun bilgisayarla olan bağlantısı 32 bit olanı çalışmıyor. kies3 diye bişey yapmışlar o çalışıyor ama bu seferde kies3 telefon eski olduğu görmüyor. s3mini telefonum.
-
ajan1111 bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
windows 7 ultimate.
@csfrt
nasıl yapacam o işi? en bastinden samsung kies varya telefonun bilgisayarla olan bağlantısı 32 bit olanı çalışmıyor. kies3 diye bişey yapmışlar o çalışıyor ama bu seferde kies3 telefon eski olduğu görmüyor. s3mini telefonum.
hocam kiesle ilgili bilgim yok ama 32 bit olmasından dolayı değil diye düşünüyorum çalışmamasını. hangi model telefon?
-
32 bit 4gb rame izin verir
64 192 yazıyo ama 440gb ramli sunucu gördüm anlamadım
hocam ramine göre düşün ben 4gb ramli i5li makinaya 64bit kurdum kastı
2gb core2duo pcye 32 bit kurdum çatır çutur çalışıyo
ramim yüksek işlemcim iyi diyosan 64 kur
yok ram küçük işlemci kötü diyosan 32bit home premium kr
-
RimPalace bunu yazdı
32 bit 4gb rame izin verir
64 192 yazıyo ama 440gb ramli sunucu gördüm anlamadım
hocam ramine göre düşün ben 4gb ramli i5li makinaya 64bit kurdum kastı
2gb core2duo pcye 32 bit kurdum çatır çutur çalışıyo
ramim yüksek işlemcim iyi diyosan 64 kur
yok ram küçük işlemci kötü diyosan 32bit home premium kr
İyide hocam benim flash diskten kuruyorum ben 32bit yada 64bit olarak kur diye bişey yokki kurdum bide baktım sistem türü 64bit diyo
-
ajanım indirdiğin iso 32 ise 32 kurar. sendeki flashta 64bbit var demekki.
bazı özel isolar var mesela tüm windows7ler var içinde. kurarken istediğini seçip duruyon.
ram4ten fazlaysa işlemci iyiyse 64bit daha iyi olur ama normal makinada 64bit kasar.