6600 Da Duvar Kağıdı Alanı ? X ? Piksel
-
arkadaşlar 6600 da duvar kağıdı nın ekrana tam oturması için kaça kaç piksel olması gerekiyor. yani duvar kağıdı yeri için kaç X kaç piksellik yer ayrılmış?(beklemedeyken ekranın üstten va alttan birazı başka şeyler için ayrılmış) bilen varmı?
(yalnız tüm ekranı demiyorum. sadece duvar kağıdına ayrılan kısım.)
saçma bi soru gibi ama benim için çok önemli
-
baba bi 176 208 dene arkadaşınki öle tam oturuo
-
tamam da ağa bildiğim kadarıyla bütün ekran 640 X 480 değil mi. eğer öyleyse daha fazla olması gerekir.hatta tamamının eni ile d.kağıdının eni hemen hemen aynı
bütün ekran kaç piksel bilen var mı arkadaşlar?
-
koca tahribatta bilen yok mu yaw (her girdiğim forumda koca ...da bilenyok mu yazıom)
-
640 X 480 ( gerçek renk ) kameranın çektiği resmin boyutuyla arkaplanın boyutu aynıdır genelde nokialarda.
-
Koca tahribatta sorun yok sorun sende sorduğun soruda mantık varmı..Kullanma klavuzu yada online satış yapan siteler yada ürünün kendi sistesinde ekran boyutları vardır orayı açıp bakamadınmı özelliklerine...Bu kadarda olmaz a.q...hem herkes cevap yazacak diye bir şartta yok...bilen bilir bilmeyen bilmez...
-
kendi sitesinde bütün ekranın boyutu yazıyor. dikkat etiysen (sen gözünün üstüne oturuyon heralde) ben onu değil duvar kağıdı nın bulunduğu yeri soruyorum.anlayan anlar anlamayan anlamaz...
-
gulyabani bunu yazdı:
arkadaşlar 6600 da duvar kağıdı nın ekrana tam oturması için kaça kaç piksel olması gerekiyor. yani duvar kağıdı yeri için kaç X kaç piksellik yer ayrılmış?(beklemedeyken ekranın üstten va alttan birazı başka şeyler için ayrılmış) bilen varmı?
(yalnız tüm ekranı demiyorum. sadece duvar kağıdına ayrılan kısım.)
saçma bi soru gibi ama benim için çok önemli
176*208 dir arkadaşım senin aradığın ölçü..zaten özelliklerindede belirtir..boşu boşu 640*480 filan döşemeye gerek yok.tel zaten orjinal pixeline çekiyo..kalite aynı gibi ayırt edilmez yani..sadece duwar kağıdı ise aradığın..Xnview die basit bi program war.ben bununla boyutlandırırdım..hatta op logo bile yapardım.google dan bul ..işin görülsün..kolay gelsin..son sözüm bu ..
-
Arkadaşlar Duvar Kağıdı 176x144 Pixel
Ekran Komple 176x208 Pixel
Saygılar...