6600 ""NCNLİST"" Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    arkadaslar benim 6600 var telefonumda herseferinde uygulama kapatıldı ncnlist yazıyo bu hata yüzünden telefonumdan ses falan gelmiyo çok güç durumda kalmaya basladım baska bi hat takıyım yada telefonumu yeniden kapatıp açıyım iletilen tüm smsler tekrar iletildi iletildi raporları geliyo ve her iletildi raporu geldiğinde ''uygulama kapatıldı ncnlist'' hatasını veriyo ve yine ne ses ne titreşimi çalıstırıyo telefonuma format attım defalarca ama düzelmedi bi yardım edin önemli bişi olur ulasamazlar

saygılarımla turuncu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    format at tele vırus yemıs bellıkı

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    anti virüs yüklü deilmi?

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    NortonAntivirus Symbian_Full kullanıyorum virüs taramasından geçiriyorum ama hala tık yok
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exTreMe
    exTreMe's avatar
    Erkek
    aqa sanırım sen SoFt FoRmaT atmı$ın..
    cunku ßıLdıqım kadarıyLa HaRd FoRmaT atınca ımkanı yoq duzeLmemesının :S

denedıqın yontem $u yoL deıLse ßunu denemenı tawsıye ederım..
    TeL. kapaLıyken;
    * 3 YES ve teLefonu kapama tusuna ßırLıkte ßasarak teL. tum yazıLım oLarak ßastan kurar! SıFıR aLet qıßım ;)

denedıqın zaten ßu yontemse $ımdıLık akLıma qeLen ßa$ka ßı$ı yoq..
    +
    qaLıßa sen 5.27 wers. kuLLanıosun.. 5.27 de surekLı ßu tur $ıkayetLer cıkıo ;)

F<ornication U<nder C<ontrol of the K<ing :Pp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek
    tahminime göre kurduğun bi program systemdeki smsle ilgili bölümü bozmuş..yada hala kalıntısı kalmış..sms ile ilgili bi program yüklemiş denemiş olabilirsin...çözüm şöyle olucak...tele format at.soft hard farketmez...*#7370# soft at.tekrar yaparsa..demekki eklenti MMC ye kurulu dizinden geliyo...mmc de mp3 vb gibi yedeklerini alıp biçimlendir..Bi zamanlar bende bi program yüklemiştim..programı disable ermeden kaldırdım die tel kafayı ıyırdı msj yazamıodum.faha doğrusu harf yazmıodu..sırf rakam yazıodu..çok komikti..dediklerimi yaparsan emin ol düzelicektir...bence flash da bi problem yok gibi gözüküo..haledemezsen yaz...extendederr die bi program la kernelin içine dalıp halledicez demektir.kolay gelsin..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    tesekkür ederim arkadasım serwo şimdi deniyorum
Toplam Hit: 1283 Toplam Mesaj: 7