6600 Sınırsız Ses Kayıt
-
6600 için hazırlanmış bi ses kayıt programı kullanan varmı yada bilen varmı nette araştırdım ama hiç bişi yok. olanlarında linki ölmüş
-
bak ben sana sınırsız ses kaydı için ne yaptığımı söyleyim :)
şimdi camcorder die bi program var bendeki eski sürümü bu program sınırsız vide çekmeye yarıyo sonradanda farkettimki videoların içine hem görüntü olarak hemde ayrıyetten ses olarak kaydediyomuş bende görüntüyü siliorum sadece ses kalıyo istediğin kadar çekebiliorm yani hafıza yettiği kadar :)
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------bak ben sana sınırsız ses kaydı için ne yaptığımı söyleyim :)
şimdi camcorder die bi program var bendeki eski sürümü bu program sınırsız vide çekmeye yarıyo sonradanda farkettimki videoların içine hem görüntü olarak hemde ayrıyetten ses olarak kaydediyomuş bende görüntüyü siliorum sadece ses kalıyo istediğin kadar çekebiliorm yani hafıza yettiği kadar :)
-----------------------------
camcoderi biliyorum ekran yakalama yazılımıda bana telefon için lazım. bir yere koyacam çalıştıracam daha sonra algıladıgı sesleri kaydedecek araştırdım var gözüküyoo ama linkler ölmüş :) -
power dictaphone diye bi program vardı .waw olarak falanda kaydediyordu
http://rapidshare.com/files/115136593/Power_Dictaphone.rar.html -
sınırsız nasıl oluyor.kayıt diyorsunuz elbet bununda bir belleği var.
-
bende s60 icin bluetooth satranç istiyom ...
-
THT2005 bunu yazdı:
sınırsız nasıl oluyor.kayıt diyorsunuz elbet bununda bir belleği var.
dakika sınırı kaldırmak, konu bu -
WebCrow bunu yazdı:
power dictaphone diye bi program vardı .waw olarak falanda kaydediyordu
http://rapidshare.com/files/115136593/Power_Dictaphone.rar.html
kardeşim allah tututpunu altın etsin çok saol ama 15 gün deneme sürümü crackı fln varmı acaba biliyonmu ayrıca buna benzer daha gelişmiş yazılımlar varmı elinde. ses kayıt ile :)
Toplam Hit: 1680 Toplam Mesaj: 8