6600 Telefon Avea Hat Ve 500 SMS Kampanyasını Kulananlar
-
6600 da bi bug var galiba sizlere sorayım diyorum.
6600 avea 500 sms kampanyasını kullanan varmı. yada 6600 da çok mesaj çeken bi arkadaş varmı.bişiler sorcam.
-
varmı yokmu diye ne soruyorsun ki sor sorunu bşatan işte varım
-
bende turkcell 3000 kullanıyorum :| günde 200 msj fln sor bakalım ne soracan :P
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------varmı yokmu diye ne soruyorsun ki sor sorunu bşatan işte varım
-----------------------------
söyle bi sorun var şimdi çok mesejlasıyorum bi vakitten sonra telefonun içinde çalışan exe lerden biri hata veriyoo ve uygulama kapandı diyoo. ve bu hatadan sonra bana ne cağrı ve mesaj geliyoo ama sonrasında zil sesleri çalmıyoo. yani kısaca mesaj geliyoo cağrı geliyoo. ama ses yok. sizde böle hatalar olusuyormu. "uyg list kapandı diye." -
narkozMRT bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
-----------------------------varmı yokmu diye ne soruyorsun ki sor sorunu bşatan işte varım
söyle bi sorun var şimdi çok mesejlasıyorum bi vakitten sonra telefonun içinde çalışan exe lerden biri hata veriyoo ve uygulama kapandı diyoo. ve bu hatadan sonra bana ne cağrı ve mesaj geliyoo ama sonrasında zil sesleri çalmıyoo. yani kısaca mesaj geliyoo cağrı geliyoo. ama ses yok. sizde böle hatalar olusuyormu. "uyg list kapandı diye."
s60 işletim sistemli telefonların genel sorunu hangi programlar yüklü sende bir programın yüzünden oluyor o sanırım bendede oluyordu zamanında o zaman 6260 ım vardı hala duruyor ama yedek tel olarak bu arada w810 rulezz :) -
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------narkozMRT bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
söyle bi sorun var şimdi çok mesejlasıyorum bi vakitten sonra telefonun içinde çalışan exe lerden biri hata veriyoo ve uygulama kapandı diyoo. ve bu hatadan sonra bana ne cağrı ve mesaj geliyoo ama sonrasında zil sesleri çalmıyoo. yani kısaca mesaj geliyoo cağrı geliyoo. ama ses yok. sizde böle hatalar olusuyormu. "uyg list kapandı diye."
-----------------------------s60 işletim sistemli telefonların genel sorunu hangi programlar yüklü sende bir programın yüzünden oluyor o sanırım bendede oluyordu zamanında o zaman 6260 ım vardı hala duruyor ama yedek tel olarak bu arada w810 rulezz :)
-----------------------------aa çok parası olan mürid :)
evet. şimdi bi tane vikind media player yüklü idi ben tam olarak sonunu anlamaya calısıyodum yüklü olarakta media player var . büyük bihtimal fazla mesaj yolladıgımdan ve telefonu kapatıp açtıktan sonra iletim raporlarının arka arkaya tekrar gözüküyoo ve sonra art arta 2 tane hata geliyoo. ve syybiam çöküyoo ..
-
narkozMRT bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------narkozMRT bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
-----------------------------s60 işletim sistemli telefonların genel sorunu hangi programlar yüklü sende bir programın yüzünden oluyor o sanırım bendede oluyordu zamanında o zaman 6260 ım vardı hala duruyor ama yedek tel olarak bu arada w810 rulezz :)
-----------------------------aa çok parası olan mürid :)
evet. şimdi bi tane vikind media player yüklü idi ben tam olarak sonunu anlamaya calısıyodum yüklü olarakta media player var . büyük bihtimal fazla mesaj yolladıgımdan ve telefonu kapatıp açtıktan sonra iletim raporlarının arka arkaya tekrar gözüküyoo ve sonra art arta 2 tane hata geliyoo. ve syybiam çöküyoo ..
-----------------------------yok be ne çok parası :) devlet tahviller zaten mahvetti hiç bişi anlamdım zarar edilmiyor getiri belli deniyor giriyorum -40 yazıyor :) neyse onu pm ile konuşuruz :D
demekki hoca programdan değil bende yaklaşık 25 program vardı viking kullanmıyordum ben sorun çokmesajlaşmadan oluyor aynısı bana da oluyordu teli kapat aç düzeliyordu benden tavsiye al bir ericsson rahat et :)
-
hacım aynı sorunlar bende de var :| mesela cok abanınca apl. closed message.exe fln yazıyor teli kapat aç sorun kalmaz..
-
hacı bende 6600 var 5000 sms kullanıyorum günde 100 küsür falan...Bende telefon normal açıkken hiç bişi olmuyo ama telefonu kapatıp açınca gönderdiğim mesajların iletim raporları komple bi daha görünüyo bana :) ondan sonra application closed falan gibi bi hata mesajı geliyo...Bazende telefon kapanıp açıldıktan sonra gelen msejalar "1 Yeni Mesaj" şeklinde ekranda görünmüyo..Kapatıp açınca düzeliyo çoğu zaman her ne olursa olsun ben memnunum telefonumdan :))
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
hacı bende 6600 var 5000 sms kullanıyorum günde 100 küsür falan...Bende telefon normal açıkken hiç bişi olmuyo ama telefonu kapatıp açınca gönderdiğim mesajların iletim raporları komple bi daha görünüyo bana :) ondan sonra application closed falan gibi bi hata mesajı geliyo...Bazende telefon kapanıp açıldıktan sonra gelen msejalar "1 Yeni Mesaj" şeklinde ekranda görünmüyo..Kapatıp açınca düzeliyo çoğu zaman her ne olursa olsun ben memnunum telefonumdan :))
aynen benim telefonda olan bi sorun. sorun söyle oluyor bence. çok msj atıyoz ya telefon bunları listelemekte zorlanıyoo yada aynı anda listelemeye calısıyoo ve sistemi çöküyo. kapatıp açtın mı iletim raporları geliyoo..ama yinede güzel takoz 6600. :)
aynen söyle bi benzetme yapayım tahribat databasesini access database olarak kullanma olayı :)