6600,6260 Format Atma(MANUEL,ÜCRETSİZ)
-
Arkadaşlar haberiniz olsun cebiniz depolanan resim,mp3 vb.Şeylerden dolayı kendini kasarsa veya pc hesabı tel rahatlatmak isteyen varsa telefonculara gidip hiçbir emeği olmadığı halde15 20 Ytl (ki bu ücret daha fazla da olabiliyo)bayılacağımıza şunu yapmanızı öneririm:
1-Telefonununuzda aynı anda 3,7 ve YES tuşuna basılı tutun(hepsine aynı anda ve bi süresi yok)
2-Bunların hepsine basılı tutarken tel'i kapatıp açın(3,7,YES tuşları hala basılı olacak)
3-Bu işlemi yapıp telefonu açtığınızda ekranda FORMATTİNG yazısı görünecek
4-Bu işlem tamamlandıktan sonra artık telefonunuz daha seri halde oluyo
Saygılar TOGYTİON...
-
6110i de denedim :) tekrar açınca pin kodu sordu :P
-
TOGYTİON... kardesim o bahsettigin format olayı * 3 yes tusları ile yapılır bilgiyi kimden alıysanız yanlıs almıssın... kolay gelsin ha unutmadan aynı zamanda series 60 ların hepsi icin gecerli bu olay.... eyrıca bunu telefon kapalıyken * 3 yes tuslarına basıyorsun ve telefonu oyle calıstırıyorsun format yazısını gorunce elini tel den cekiyorsun telefon acıkkende * 3370 # de aynı olaydır . Samsunlarda ise bu olay *2767*2878# dir kolay gelsin........
-
aslında o kadar kasmaya gerek yok yaf!!*#7370# yapınca gayet temis oluo telefon..yannıs hiç bi bilgi kalmıo...söyliyimde sonradan söwmeyinn... yani öyleydi en son...
-
*#7370# sadece fabrika ayarlarını yükler,
TechnicalGhost arkadaşımın ddi gibi * 3 ve yes ben denedim oldu
-
Arkadaşlar bilgide bir eksiklik gözüme çarptı herkezden özür diliyorum ufak bi problem oldu ........
Saygılar TOGYTİON...
-
bu konuyu daha once ben açmıştım :)
ahanda burda
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=15314