6600"A Nasil Format Atıldığını Öğrenmek İstermisiniz _?
-
Geçenlerde bir cafede oturuyoruz arkaşın cep telefonuna bluetooth tan mesaj geldi kız ismini gorunce bizim dallama atladı 6600 vardı bizimkisinde neyse bizimki kabul etti mesaj bitane program kurdu sonra program ne açılıyo ne kapanıyo bizimki ağlamaya başladı sonra bi baktiki tel kendi kendine mesaj atmaya çalışıyo neyse virus olduğunu anlıyca yalvarmaya başladı ne boq yiycem sen bilirsin boyle dalgaları dedi ve bakalım dedim araştırdım meğer bu symbian işletim sistemine sahip cep telefonlarında ghostla image atarız ya onun gibi image leri varmışş... bbende nasil yapılıyo diye bakiyim dedim cok basit hemen anlatıyorum::
Gerekli malzeme:
- 6600 (virusliyse daha makbule geçer :D )
- 4 adet parmak (ne lan bu diyceniz şimdi birazdan anlarsınız :D )
Yapılması gerekenler
- 6600 ımızı kapalı konuma getiriyoruz...(momory kartı çıkarmanıza gerek yok cunku sadece cep telefonunun hafızasıını siliyor :) )
- şimdi yapmamız gereken 4 parmağımızı hazırlamak cunku gerçekten zor oluyo... cep telefonumuzun ( * + 3 + yes + açma/kapama düğmesine ) aynı anda basıyoruz hatta basılı tutuyoruz yaklaşık 5 10 sn kadar...
- formatting yazmaya başladıktan sonra keyifle seyrediyoruz :D
Bu işleimin teknik servislerde fiyatlandırması 30 YTL halkımıza beleş hadi size iyi formatlar ....
- 6600 (virusliyse daha makbule geçer :D )
-
yaa bunu bilmeyen varmıydı?
neyse yinede saol -
ben bilmiyodum oğrenince sizinle paylaşmak istedim :)
-
arkadaş haklı ben club nokia teknik servisinde çalışmıştım, bu işlem için baya bi para alıyoduk (yoq virüs girdi , yoq yavaşlıyo felan) ama bu işlem yanlız 6600 için geçerli değil bütün symbian destekli cihazlarda işe yarar.... bu arada bi hatırlatma hafıza kartınızda şifre var ve siz bunu bilmiyosanız sakın bunu denemeyin yoksa bi daha kullanamazsınız... (gerçi onuda kırıyolar artık)
-
pardon onu yazmayı unnutmusum symbian işletim sistemine sahip cep telefonlarında geçerlii :P
-
ben bilmiyodum. sagol
-
4 parmak olayı zormuş :) Gerisi kolay :P
-
arkadaslar oyle 4-5 parmakla ugrasmanıza gerek yok daha kısa bır yolu var
yapmanız gereken tek sey telefonunuza *#7370# yazmak orjınal ayarlar yukelnecek dıye senı uyarıyo
aynı sonuc daha kısa...
-
-
turuncu bunu yazdı:
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=18805 burdada yazıyo
konunun sonundakini oku...