700 Metre Kare Ticari Bir Alana Dugun Salonu Yapmak ?
-
Herkese merhaba 700 metre kare biryere dugun salonu yapılsa yüzde kacını kullanabılırız ve bu yer kır dugun salonu olucak uzerı acık olucak etrafı duvarla cevrilcek masa sandalye gelın damat ın olacagı ev ve extra ozellıkler katılarak kaca maal olur ve bu dugun salonu toplamda 500 kişiyi agırlayabılırmı.. Bilgili arkadaşlardan yardım beklıyorum. Dugun salonu ruhsatı almak ne kadar mal oluyor yardımcı olursanız sevınırım.
-
Misal 600 - 700 tane sandelye 250 - 300 tane masa gelin ve damat için ayrı bi dinlenme odası direk gelirler orda otururlar , iyi para var dugün salonu işinde bizim burada 500m2 var günlügü 1.500 tl olması lazımdı kapalı.
-
JuMaN bunu yazdı
Misal 600 - 700 tane sandelye 250 - 300 tane masa gelin ve damat için ayrı bi dinlenme odası direk gelirler orda otururlar , iyi para var dugün salonu işinde bizim burada 500m2 var günlügü 1.500 tl olması lazımdı kapalı.
250-300 masa atılmadı ımkansız degılmı hocam yaklasık 500m2 yere ?
-
Valla hocam tam bende bilmiyorum misal 6 sandalyeye 1 masa düşse 100 tane yapar ben biraz vazla yazmışım , misal büyük bahçe gibi yer varsa orasıda güzel olur açık havada kır dügünü fazla masrafda olmaz gibime geliyor.
-
sadece düğün salonu olarak düşünme
kına / eğlence / gibi şeylerdende güzel para gelir yazın yer bulmak zor oluyor.
-
Açık olcaksa sezonu geçiyor zaten, seneye bir şeyler düşünülebilir, peyzaj çalışması falan yaparsın kışın, yaza kadar da reklam yaparsın, zaten bu işler dünden bugüne değil, nikah dairesinde broşür dağıtabilirsin vs...
-
avm nin karşısında var düğün salonu her akşam müzik sesleri geliyor :D
-
700 m2 yerde rahatlıkla 500 kişiyi ağırlayabilirsin. bir kenarada dediğin kapalı mekanları yapabilirsin. manisa merkezde en ucuz düğün salonu 4 bin tl den başlıyor. burada olacak öyle bir yer para kesersin para.
bugrahan45 tarafından 29/Ağu/14 09:19 tarihinde düzenlenmiştir