700 TL'ye Kadar Aksiyon Kamerası Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hocalar enstruman çekimleri ağırlıklı ve şantiyelerde çalışma anındaki çekimlerde kullanıcam.

Şuan sjcam SJ5000X Elite 4K 540 TL ye falan alınıyor. 2 gündür youtubede yapılan çekimleri detaylı inceledim. İnlemelerimde seçiciydim hep bağımsız reklam yapma yanıltıcı ihtimalleri yüksek kullanıcıları eledim öyle inceledim. Vardığm kanaat go pro 4 ile yarışır durumda.

Yanılıyorsam lütfen yorumlarınızı detaylı olarak alayım.

Ürünün sitesi budur. Youtubeye 4k video aratıp izleyin lütfen.

http://sjcamhd.com/sjcam-sj5000x-elite/

700 tl bütçem var. Tüm model ve marka tavsiyelerine açığım. Hatta 2. el temiz ama daha iyi bir şey bile almaya açığım.

tavsiyelerinizi bekliyorum bilgisi olanlar bir el atsında alayım :)

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

200 liraya 2-3 sefer kullanılmış ilk çıkan Xiaomi yi satayım hocam ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam ben ilk çıktığında meraklıydım motosiklet için su altı için hero 2 aldım.Sonra hero 3 hero 3+ hepsi var ama xiaomi yi yeter de artar inan bana.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Xiaomi'nin yeni bi modeli çıkmış biraz pahalı olmuş ama senin bütçeni aşmıyor sanırım, inceleyebilirsin. Genelde sjcam oldukça bütçe dostu kaliteli modelleri ve geniş yardımcı aparat desteği ile ön planda oluyor. Hiç alıp kullanmadım ancak gözlemlediğim yedek batarya ihtiyacı aksiyon kameralarında çok yüksek. Fiyat araştırmanı yaparken aliexpress'e de mutlaka bak derim, kolay gelsin.

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Şantiye de çektiğim resimleri, ekipmanları personeli falan reklam yaparken bastırdığım tanıtım dosyaları dahil per çok yerde kullanıyorum hocam. kaliteli foto çekmesi gerekiyor. geniş açı ve normal açı çekimleri biraz ii olsun istiyorum. xiomi nasıl nedir tavsiye model varmı yada yukarıdaki muridin model nedir yazarsa inceliyim.

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Hocam selam.. Bende araştırıyorum bir süredir en son xiaomi yi 2 - 4k almaya karar verdim.. İnceleme ve karşılaştırmalarına bir göz at istersen.. Konuyu takipteyim.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı

Hocam selam.. Bende araştırıyorum bir süredir en son xiaomi yi 2 - 4k almaya karar verdim.. İnceleme ve karşılaştırmalarına bir göz at istersen.. Konuyu takipteyim.. 

ya bende taktım  sjcam SJ5000X Elite 4K modele bilemedim. tüketici mantığı pahalıdır iyidir gibi geliyor. birde go pro 3 black edition 2. el mi alsam diyorum temiz

"bea"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

up

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

xiaomi yazmışlar zaten yukarıya, ben biraz daha açıklayayım. Çinde kaliteli ürün ürütmeye çalışan nadir firmalardn biri. Bir çok ürünlerini kullanıyorum, sıkıntım yok hiç. 

Yi adında bi de kakmeraları var. ilk modelini kulllanıdm oldukça başarılıydı. Yeni çıkan model 750 lira civarında. hiç düşünme al bence. daha uygununu bulamayacağından ben eminim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

xiaomi yi kullaniyorum motosiklet kullanirken. 1080p de 60fps cekim yapıyor. güncelleme ile 2k 30fps kayit özelliği geldi. şuan benim işimi görüyor.

yeni modeli 4k kayıt yapıyor ancak dosya boyutlari çok yüksek olacagi için bence suan 4k video gereksiz macera. 

1080p kayitlarda 10 dk lik kayit 1,85 gb civarında oluyor ondan sonra sd kart yeni videoya başlıyor. 

ben genelde 720p 60fps kayit yapıyorum. 20 dk da bir yani video boyutu 1,85 gb a gelince yeni videoya geçiyor.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1327 Toplam Mesaj: 10
go pro aksiyon kamerası