700 TL'ye Kadar Aksiyon Kamerası Tavsiyesi
-
Hocalar enstruman çekimleri ağırlıklı ve şantiyelerde çalışma anındaki çekimlerde kullanıcam.
Şuan sjcam SJ5000X Elite 4K 540 TL ye falan alınıyor. 2 gündür youtubede yapılan çekimleri detaylı inceledim. İnlemelerimde seçiciydim hep bağımsız reklam yapma yanıltıcı ihtimalleri yüksek kullanıcıları eledim öyle inceledim. Vardığm kanaat go pro 4 ile yarışır durumda.
Yanılıyorsam lütfen yorumlarınızı detaylı olarak alayım.
Ürünün sitesi budur. Youtubeye 4k video aratıp izleyin lütfen.
http://sjcamhd.com/sjcam-sj5000x-elite/
700 tl bütçem var. Tüm model ve marka tavsiyelerine açığım. Hatta 2. el temiz ama daha iyi bir şey bile almaya açığım.
tavsiyelerinizi bekliyorum bilgisi olanlar bir el atsında alayım :)
-
200 liraya 2-3 sefer kullanılmış ilk çıkan Xiaomi yi satayım hocam ?
-
hocam ben ilk çıktığında meraklıydım motosiklet için su altı için hero 2 aldım.Sonra hero 3 hero 3+ hepsi var ama xiaomi yi yeter de artar inan bana.
-
Xiaomi'nin yeni bi modeli çıkmış biraz pahalı olmuş ama senin bütçeni aşmıyor sanırım, inceleyebilirsin. Genelde sjcam oldukça bütçe dostu kaliteli modelleri ve geniş yardımcı aparat desteği ile ön planda oluyor. Hiç alıp kullanmadım ancak gözlemlediğim yedek batarya ihtiyacı aksiyon kameralarında çok yüksek. Fiyat araştırmanı yaparken aliexpress'e de mutlaka bak derim, kolay gelsin.
-
Şantiye de çektiğim resimleri, ekipmanları personeli falan reklam yaparken bastırdığım tanıtım dosyaları dahil per çok yerde kullanıyorum hocam. kaliteli foto çekmesi gerekiyor. geniş açı ve normal açı çekimleri biraz ii olsun istiyorum. xiomi nasıl nedir tavsiye model varmı yada yukarıdaki muridin model nedir yazarsa inceliyim.
-
Hocam selam.. Bende araştırıyorum bir süredir en son xiaomi yi 2 - 4k almaya karar verdim.. İnceleme ve karşılaştırmalarına bir göz at istersen.. Konuyu takipteyim..
-
McM bunu yazdı
Hocam selam.. Bende araştırıyorum bir süredir en son xiaomi yi 2 - 4k almaya karar verdim.. İnceleme ve karşılaştırmalarına bir göz at istersen.. Konuyu takipteyim..
ya bende taktım sjcam SJ5000X Elite 4K modele bilemedim. tüketici mantığı pahalıdır iyidir gibi geliyor. birde go pro 3 black edition 2. el mi alsam diyorum temiz
-
up
-
xiaomi yazmışlar zaten yukarıya, ben biraz daha açıklayayım. Çinde kaliteli ürün ürütmeye çalışan nadir firmalardn biri. Bir çok ürünlerini kullanıyorum, sıkıntım yok hiç.
Yi adında bi de kakmeraları var. ilk modelini kulllanıdm oldukça başarılıydı. Yeni çıkan model 750 lira civarında. hiç düşünme al bence. daha uygununu bulamayacağından ben eminim
-
xiaomi yi kullaniyorum motosiklet kullanirken. 1080p de 60fps cekim yapıyor. güncelleme ile 2k 30fps kayit özelliği geldi. şuan benim işimi görüyor.
yeni modeli 4k kayıt yapıyor ancak dosya boyutlari çok yüksek olacagi için bence suan 4k video gereksiz macera.
1080p kayitlarda 10 dk lik kayit 1,85 gb civarında oluyor ondan sonra sd kart yeni videoya başlıyor.
ben genelde 720p 60fps kayit yapıyorum. 20 dk da bir yani video boyutu 1,85 gb a gelince yeni videoya geçiyor.