700 Tl‘Ye Laptop ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

maksimum 700 tlye laptop önerileriniz ? 

edit : biraz fazlasıda olabilir :D  

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

700 tlye alacağın laptopta zaten oyun oynaman çok zor olur.O yüzden bana kalırsa güzel bir netbook al hem şarjı uzun gider hem kolay taşınabilir hem de 3g modemli bir dünya kampanya var.Yinede karar sana ait.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

1.000 tlye kadar çıkıyım :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

şimdiki pc'ye yatırım yapıyım en iyisi :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

he la bende alacamda  max.4 ay kullnılmış  temiz sony-toshıba-lenovo marka 2. el arıyorum.

fiyatıda 750 tl olacak beni bulun satacaksanız :P

ama ciddiyim.

matematik24.com
Toplam Hit: 1529 Toplam Mesaj: 6