7210 Telefonu Kızılötesiyle Notebooktan Veri Alış Verişi Yapamıyorum.
-
Arkadaşlar 7210 telefonu kızılötesi için pc ye tanıtmam gerekiyormuş sanırım ama ben programı bulamadım Nasıl bulabilirim ve daha sonra veri alış verişi nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz????
-
-
çok teşekkürler Holy_Two Saolasın...
-
peki ben bu programı kurunca direk olarak telefonu tanımış oluyor dimi.... yoksa telefonu belirli bir süre tutmam mı gerekiyor kızılötesinde pc ye bağlı olarak????
-
Abi bende Sharp Gx10i var,once telefonda kizilotesini active ediyorsun ve notebook"un gorebilecegi kadar yakina birakiyorsun eger xp kullaniyorsan zaten kendisi taniyor masaustunde kizilotesi kisayolu beliriyor bu asamadan sonra artik ne yapacagin sana bagli...
-
BENDE 7210 KULLANIYORUM, SENIN TEK IHTIYACIN OLAN PC SUITE 5.1 BU PROGRAMI YUKLE VE ISTEDIGIN KONUMU AC, MELODI,OYUN,RESIM HANGISINI ISTIYORSAN. OYUNLARDA UNUTMA DOSYA UZANTILARI .JAD VE .JAR BU TIP DOSYALAR 7210 OYUNLARIDIR.TABIKI BASKA MODELLERINDE SEN 7210 OLANI BUL.EGER I-MESH KULLANIYORSAN ARAMA BOLUME "NOKIA GAME" YAZ VE SANA UYGUN OLANI YUKLE, ZIP HALINDE BIR DOSYA VAR ADINI UNUTTUM ONU YUKLERSEN ICINDE YUZLERCE OYUN VE MIDI(MELODI)VAR....KOLAY GELSIN
-
abi ben programıda çektim ama irda bağlantısı çalışmıyor. irftd.exe gibi bir dosya hatası veriyor
yani bağlantıyı kuramıyor senin 7210 un versiyonu kaç ona bakarmısın acaba versiyon yüzünden olabilir mi ki bana yollarsan sevinirim. CLUMSY_WORM bekliyorum oke yada sorunu sen tahmin edebiliyormusun bilemiyorum bir fikri olan cevaplarsa memnun olurum arkadaşlar teşekkürler....
Toplam Hit: 2318 Toplam Mesaj: 7